Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotný muž Thomas Beatie porodil druhé dítě

Autor: Famous, brum - 
10. června 2009
09:53

Původně žena, nyní přeoperovaný muž, Američan Thomas Beatie v úterý 9. června ráno porodil už druhé dítě - zdravého chlapečka!

Beatie se narodil fyzicky jako žena, jenže protože měl duši muže, rozhodl se jako transsexuál získat pomocí operace i patřičné tělo. A pohlaví mu úředně změnili také v osobních dokumentech, takže se mohl oženit.

Jenže metamorfóza ve fyzického muže neproběhla zcela a Beatiemu zůstaly funkční vaječníky a děloha. A tak když nemohla otěhotnět jeho zákonitá manželka, rozhodl se odnosit děti sám. Loni šokoval svět jako těhotný muž, v úterý ráno 9. června rodil podruhé a přivedl na svět zdravého chlapečka.

Beatie prodělal porod poprvé loni v červenci, kdy přivedl na svět zdravou holčičku. S manželkou Nancy se ale rozhodli počít znova a podařilo se jim to loni v září. Po devíti měsících pětatřicetiletý Thomas rodil podruhé, chlapeček je podle tiskového mluvčího zdravý.

„Přišel na svět přirozeným způsobem,“ uvedl pro televizi ABC zástupce Beatieho.

Kojit miminko bude manželka Nancy, jež takto krmila i jejich prvorozenou dcerku Susan.

i626 ( 10. června 2009 22:49 )

Pokud má ženskou výbavičku, tak to není chlap i kdyby na to měla 10 úředních lejster. Je to v tom případě pořád jenom fest hnusná mužatka.

djaba ( 10. června 2009 21:43 )

A až děti vyrostou a přijdou ze školy , že se jim ostatní smějí .Vysvětlit , že vylezly tatínkovi z bříška a tatínek je vlastně maminka , tak to teda nevím.

zoadz ( 10. června 2009 18:01 )

Až tak tento případ nesleduji, ale pokud se jako žena narodil se vším všudy a nedošlo k operaci pohl. org.,tak ji "porodní cesty" zůstali. Na muže se měnil jen vlivem hormonů. Vlivem testosteronů se měnilo ochlupení, a vůbec jemné ženské rysy se začli měniť, zhrubnul hlas a musel se začít holit. Sex se současnou manželkou provozujou zřejmě jinak než "normální" pár.

zoadz ( 10. června 2009 17:51 )

S tím nejde nesouhlasit

yvetuska ( 10. června 2009 15:47 )

me ale nejde do hlavy jak on muze rodit pririzenou cestou??muzete me to nekdo vysvetlit...bud jsem blba nebo ffakt nwm...

Zobrazit celou diskusi