O vystoupení pro hlavu USA přímo na Den nezávislosti mluvil s novináři Susanin bratr John. Podle něho se sestra rychle zotavuje z emocionálního otřesu a celkového vyčerpání po soutěži Britain´s Got Talent a příští měsíc by mohla skutečně stát v Bílém domě během oslav největšího amerického národního svátku s mikrofonem u úst.

„Susan byla pozvána na oslavy do Bílého domu přímo prezidentem. Takže jak vidíte, její sen se velmi rychle plní. Ve skutečnosti je to všechno jen začátek. Susan je vyčerpaná, to je vše. Ale to není nic divného, přišla z malého městečka ve Skotsku (West Lothian) a stala se najednou světově známou. Byla bombardována nonstop po sedm dní v týdnu a doplatila na to. Ale teď už se těší na 4. července,“ přiznal John Boyle skotskému listu Daily Record.

Boyle skončila v soutěži hledající nový britský talent druhá. Den po soutěži zkolabovala, její nervy nevydržely několikatýdenní stres zakončený první malou prohrou. Spekuluje se, že se kvůli hospitalizaci nestihne zúčastnit turné finalistů soutěže.

My bychom však o Susan být ošizeni neměli, protože první album má sympatická zpěvačka nahrávat v Praze s Českým národním symfonickým orchestrem.

Vše o Susanině účasti na finále soutěže Britain Got talent čtěte zde.