Takhle vypadalo vyhlašování vítězů:

Susan s andělským hlasem byla favoritkou bookmakerů i čtenářů Blesk.cz (v anketě od vás dostala přes 65% hlasů). Přes všechen obdiv a světový věhlas nakonec nedostala dostatek hlasů, aby se stala vítězkou třetího kola ´Britského talentu´. Ve finále opět zazpívala píseň  ´I Dreamed a Dream´ z muzikálu Bídníci:

Kdo jsou tedy vítězové, kteří Susan nakonec porazili?

Rodinné seskupení Diversity pochází z Essexu a má deset členů. Je jim mezi 12 - 25 lety a předvádí stejně jako Flawless styl nazvaný street dancing. V roce 2007, kdy vznikli, vyhráli anglický taneční šampionát.

343480:gallery:true:true

Třetí skončil devětatřicetiletý saxofonista Julian Smith z Birminghamu. Živí se jako soukromý učitel hudby. Na saxofon hraje od 14 let. Pár lekcí pobral ve škole a pak už se učil hrát sám. Zatím hraje pouze po restauracích a menších podnicích v okolí Birminghamu, jeho snem je předvádět svou hudbu širokému publiku v divadlech.

344206:gallery:true:true


Tady jsou zbývající finalisté:

Dvanáctiletý hošík z Walesu Shaheen Jafargholi. Na kariéru zpěváka ho rodiče připravují už od útlého dětství. Má za sebou několik veřejných vystoupení (například v divadelním ztvárnění písní Michaela Jacksona). Jeho hlavními zbraněmi jsou roztomilost, sebejistota a skvělý hlas.

343476:gallery:true:true

Shaun Smith z Lichfieldu. Sedmnáctiletý student s pohlednou tváří a příjemně zabarveným hlasem veřejně vystupuje od 12 let, přičemž už jako čtyřletý chlapeček předváděl rodičům Elvise. Je vášnivým hráčem ragby, ale jeho snem je být pěveckou hvězdou. Věří, že jeho působivému hlasu bude slušet spousta krásných písniček.

343477:gallery:true:true

Jedenáctičlenná mužská taneční skupina Flawless z Londýna nám připomene seskupení All X z české soutěže X-Factor. Je jim mezi 20 - 30 lety a předvádějí nápadité kostýmové výstupy ve stylu street dance na sestřih různých písní. Flawless vznikli před čtyřmi lety. Chtějí inspirovat děti, aby si svou agresi vybíjely tancem.

343475:gallery:true:true

Ve stylu comedy dance (komediální tanec) se představili Stavros Flatley, konkrétně otec Demetrios Demetriou (41) a jeho syn Michalakis Andreas (13) ze severního Londýna. Otec Demetrios před sedmi lety vlastnil řeckou restauraci, kde předváděl pro pobavení návštěvníků parodie na řecké tance. Jeho syn Michalakis moc chtěl, aby se otec přihlásil do Britain´s Got Talent a nabídl se, že tam bude účinkovat s ním. Tehdy ještě ani jeden nevěřili, že se probojují až do finále!

343478:gallery:true:true

Originální spojení nabízí rodinné duo 2 Grand. Důchodce John Neill (72) z Doncasteru a jeho vnučka Sallie Lax (12) dali své hlasy dohromady před dvěma a půl lety. Oba mají za sebou zkušenost sborového zpívání, John se zpěvem živil dokonce přes 30 let. Pak si dal delší pauzu, ale zjistil, že bez hudby nemůže být, proto se k ní vrátil. Poslední dny se prý každou noc modlil ke své mrtvé ženě, aby jim v soutěži pomohla. A jak toto nezvyklé duo zní?

344207:gallery:true:true

Přirozený talent Aidan Davis (11) z Birminghamu je tanečníkem - samoukem. Také jeho uchvátil "street dance". Tančí teprve šest měsíců, miluje fotbal, ragby, internet a velkou inspirací pro něj je hudební stanice MTV.

Zpívající oživlá panenka Hollie Steel (10) byla opakem Susan Boyle - křehká, roztomilá, mladá. Publikum dojala svou dětskou snaživostí kontrastující s profesionálním výkonem. Zatímco Susan po svém vystoupení kroutila boky, vtipkovala a rozhazovala rukama, Hollie se slzami v očích se plaše tulila k moderátorům. Nutno říct, že celý její projev působil trochu ´naučeně´.