Postava geniální zpěvačky a zřejmě nejslavnější staré panny na světě už inspirovala svým životním příběhem miliony lidí. Mezi nimi byli i tvůrci pokračování jedné z nejslavnějších počítačových her světa The Sims. Ve třetím díle této hry se totiž právě zjeví i postava Susan. Jak bude vypadat? Podívejte se na video:

Ačkoliv ve víkendovém finále nakonec „miláčka Británie“ porazila klučičí taneční skupina, na fenoménu Susan Boyle to neubralo vůbec nic. Spíše naopak. To potvrzuje i moderátor Libor Bouček, který se finále Britain's Got Talent v Londýně osobně zúčastnil.

Fotogalerie
9 fotografií

„Susan prostě všechny dostává svou přirozeností a bezprostředností, která ve světě uměle vytvořených hvězd trochu chybí. To se ukázalo právě i při vyhlašování výsledků, kdy Susan naprosto kouzelně okomentovala své druhé místo tím, že řekla, že prostě kluci ze skupiny Diversity byli lepší,“ popisuje Susanománii Bouček.

„Samotné finále pak byla neuvěřitelná show a vůbec se nedivím, že tahle britská soutěž byla sledovaná po celém světě,“ říká moderátor Evropy 2, který vedle finále pěvecké soutěže o víkendu v hlavním městě Británie zvládl i fotbalové finále FA Cupu, ve kterém Chelsea s Petrem Čechem porazila Everton. „Zatímco v FA Cupu vyhrál favorit, v Britain's Got Talent tomu tak nebylo,“ uzavírá Bouček hodnocení svého londýnského víkendu.