"Měla jsem dělat, že krájím a nežně jsem se řízla do prstu. Dali mi na to náplast," sdělila krásná herečka Blesk.cz

Markéta Hrubešová má pověst skvělé herečky, ale možná ještě lepší kuchařky. Právě proto si ji televize Nova vybrala do své nové cooking show, která by se už za pár dní měla začít vysílat v rámci Snídaně s Novou.

Fotogalerie
7 fotografií

„Půjde o zhruba pětiminutové kuchařské návody, které bude divákům ukazovat nejen Markéta Hrubešová, ale i profesionální kuchař,“ popisují tvůrci pořadu nový formát. Ten už několik týdnů intenzivně připravují. A tak není divu, že na place už došlo i k prvnímu zranění. To obstarala právě největší hvězda pořadu – Hrubešová.

„Při natáčení se nepříjemně pořezala nožem, takže už došlo na první krev před kamerou. I když to chvíli vypadalo dramaticky, tak to nakonec nebylo nic vážného a krvácení se podařilo rychle zastavit a mohlo se točit dál,“ dodává jeden z tvůrců.

„Nic to nebylo,“ hrdinně okomentovala své zranění sama Hrubešová. Ta věří, že její nový pořad bude mít úspěch. „Vaření je můj velký koníček, tak snad přesvědčím nějaké diváky, aby se do něj taky zamilovali,“ přeje si Hrubešová. Tak snad jí její přání vyjde.