"Všechny recepty v mé knize jsem uvařila, naservírovala, manžel je nafotil, a pak snědl. Když se mu něco nezdálo, tak jsem zkoušela jinou variantu. Příprava kuchařky nám s manželem trvala víc jak rok. Fotit jídlo, aby na fotce vypadalo lákavě, je opravdu velmi náročné," řekla Blesk.cz Markéta na křtu kuchařky, při kterém byl raut připraven podle jejích receptů.

O herečce se už dávno ví, že je skvělou kuchařkou. Kdo prý ochutnal její steaky nebo těstoviny s mořskými plody, nechce už jiné jíst. "Na Markétě obdivuji, že ji baví vařit a hlavně zkoušet nové recepty. Když uvaří, tak je to vždy něco nového, na její kuchyni jsme s dcerou Christel doslova závislí," tvrdí hereččin manžel, fotograf David Kraus.

Hrubešovou teď čeká několik promo akcí, kde bude nejenom prezentovat kuchařku, ale i vařit. "Nikdo nevěří, že herečka umí vařit, tak jim to předvedu," usmívá se autorka nové knihy receptů.

Kmotrou knihy se stala spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská. Na křtu nechyběl Markéty kolega z divadla a kamarád Josef Dvořák s manželkou Jájou, Petra Černocká s dcerou Bárou a vnučkou Olivií Coco, Bára Nesvadbová s dcerou Bibianou nebo Klára Doležalová.

Jak to mají celebrity s vařením, se dozvíte ve videu.

Video
Video se připravuje ...

Markéta Hrubešová napsala kuchařku. Jakými mistry jsou v kuchyni dotázaní herci? Jan Jedlička


Fotogalerie
8 fotografií