"David tam bude jen čtrnáct dní, takže to není zas tak dlouhá doba. A vzhledem k tomu, že oba máme časově náročnou práci, buď já někde mimo domov natáčím nebo David někde fotí, myslím, že to v pohodě zvládneme," řekla Blesk.cz herečka, kterou na voňavou party do odsvěceného kostela sv. Michaela doprovodila maminka. "Mamka má svátek, jmenuje se Ludmila, tak jsme si spolu vyrazily na skleničku. Dceru Christel hlídá chůva," dodala s úsměvem Markéta.

Hrubešové manžel David do Argentiny odletěl společně s herečkou Bárou Munzarovou, Martinem Trnavským, Ondřejem Brzobohatým nebo atraktivní moderátorkou Nikol Moravcovou.

"Věděla jsem, co tam s Davidem letí za lidi, a až na výjimky mi přijdou v pohodě. Já osobně bych nikdy do podobné soutěže a ještě odletět takhle daleko s cizími lidmi, nešla, ale manžel se v takových věcech vyžívá," míní Hrubešová.

Na večírku, kde se představoval nový parfém od zpěvačky Black Eyed Peas Fergie, se objevila herečka Petra Nesvačilová, sestřička z Ordinace v růžové zahradě Miluše Büttnerová nebo Yvetta Blanarovičová.

Fotogalerie
4 fotografie