Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

KOMENTÁŘ FRANTIŠKY: Kateřina Jacques se navezla do těhotné!

Kateřině Jacques zřejmě ostuda z televizní talkshow, v níž si vysloužila přezdívku „Kaťuška biomasa,“ nestačila. Tak si zavařila další trapas, když těhotenství Paroubkové přirovnala k estrádě.
 (Autor: ČTK)
Autor: Františka Čížková - 
13. května 2009
16:46

Místopředsedkyně Strany zelených a kandidátka na europoslankyni Kateřina Jacques ztrácí základní takt. To, jak se v předvolební agitce opřela do těhotenství Petry Paroubkové, je nechutné. Nechutnější než smradlavý kouř z gumovek a jiných syntetických odpadků.

Kateřinu Jacques, družku lídra SZ Martina Bursíka, neobhajuje ani fakt, že lítý předvolební boj pomalu, ale jistě začíná. Protože i v tomto masakru jsou jisté věci hájené. Například gravidita – do těhotných žen se prostě nekope. I když se jedná o manželku šéfa opoziční ČSSD Jiřího Paroubka.

Necitlivý komentář Jacques, která prohlásila, že Petra a Jiří Paroubkovi předvádí kolem nenarozeného děcka showbyznysu hodnou estrádu, provokuje k otázce, kde končí tolerovaná hranice nactiutrhání, a co už je vlastně přes čáru. Sedmatřicetiletá Kateřina Jacques, sama matka dvou dětí (nedávno se dokonce spekulovalo, že s Bursíkem čeká třetí dítě), tuto pomyslnou hranici bezpochyby překročila.

Bez ohledu na to, že Petra Paroubková prosila média o ohleduplnost (navíc se u ní jedná o vymodlené dítě, předešlé těhotenství skončilo potratem)…

Paní Jacques by tedy měl někdo připomenout prastaré rčení „Nevinný, ať hodí kamenem.“ Protože ona ten pomyslný šutr nemůže ani zvednout ze země. O to víc by proto měla být shovívavější k jiným, o to víc by měla být lidštější. Ostatně i její životní story připomíná šťavnatý příběh z mýdlové opery.

Také Jacques patří k ženám, co odloudily tátu od rodiny - jenže s tím rozdílem, že partnerka a matka dvou dětí Martina Bursíka byla její dobrou kamarádkou. Reality show zavání i zkazky o žití Kateřiny ve squatu. A Jacques je problém i pro sousedy, kteří se s ní v činžáku hádají; klevetí o tom, jak tahá děti po barech.

Posledním a největším kabaretním číslem pak bylo vystoupení Kateřiny Jacques v talkshow Krause Uvolněte se prosím, kde národu předvedla totální neznalost v oboru ekologie. Někdo se nad jejími pokusy vysvětlit princip biomasy třeskutě bavil. A někdo si možná i uvědomil, jak absurdní je, když nás ekologové každodenně masírují frázemi o změnách klimatu, globálním oteplování, recyklaci, alternativní energii. Hrají si na spasitele lidstva, aniž by věděli, o čem mluví, v čem ta spása vlastně tkví. Možná paní Kateřina Jacques nevěděla, co mluví, i v případě těhotenství Petry Paroubkové.

To však není omluva.

gogo ( 19. června 2009 21:49 )

KLídek... nech hani na pokoji .... nechápeš ? Může se to stát i Tobě ...

gogo ( 19. června 2009 21:48 )

Ta proboha vůbec neví co to je !!!

1946 ( 14. května 2009 20:37 )

Vy huso, asi jste nikdy nebyla těhotná. Jste stejná jako Kateřina.

1946 ( 14. května 2009 20:36 )

Ten příspěvek zcela určitě psala zubatá biomasa Žaužau.

casablanca ( 14. května 2009 13:37 )

Jo, je šeredná jak žaba a úplně hloupá k tomu.

Zobrazit celou diskusi