Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Martin Bursík a Kateřina Jacques: Už do toho "praštili"?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bel, oj - 
24. dubna 2009
05:00

Tajná svatba? Nebo jen nenápadný symbol velmi blízkého vztahu? Nicméně tohle je fakt: Několik týdnů už zdobí prsty na levačkách »zeleného páru« Martina Bursíka (49) a Kateřiny Jacques (37) shodné zlaté kroužky!

V tisku se navíc v uplynulých dnech objevily spekulace, že milenci spolu čekají dítě. Tuto informaci ani jeden z nich zatím kategoricky nevyloučil. Prstýnky, které se znenadání objevily na jejich rukou, však mohou skutečně svědčit o tom, že jejich vztah dostal »novou kvalitu«.

Milenci z »politického kiosku« však mlčí jako sfingy: „ Ke svému soukromí se zásadně nevyjadřuji,“ reagovala před časem půvabná Kateřina na zprávy o údajném těhotenství. Svých zásad se držela i tentokrát a na dotazy Blesku ani nereagovala... „No comment! Jsem mluvčí ministerstva a ne osobní mluvčí pana Bursíka,“ řekl pak Jakub Kašpar.

Možné zásnuby popírají i jejich osobní asistenti. Motiv je jasný: Kdyby oficiálně zveřejnili svůj vztah a případně ho podtrhli zásnubami či dokonce svatbou, mohli by ohrozit fungování své zelené ministrany.

Jejich společné tažení, třeba proti odpadlicím Jakubkové a Zubové, by se stalo snadno napadnutelné. Ke skandálu stačilo, když se na světlo v téhle kauze dostal Bursíkův e-mail adresovaný Jacques: Rozdrtíme je silou, Kaťuško, silou…

makmark ( 24. dubna 2009 15:44 )

Biomasa už se nemusí o peníze bát, jestli ho dohnala k oltáři, tak má zajištěného manžela. Gratuluji Kačko, seš správně a drze vychcaná! S Bursíkem žádná nechtěla spát, tak něco si najít už musel, ha ha

zxcvbnm ( 24. dubna 2009 15:40 )

...pred casem puvabná Katerina.... Znamená to, ze byla pred casem puvabná

bomel ( 24. dubna 2009 09:56 )

Hlavně, že ta "biomasa" se uchází o post europoslance. To bude zase reprezentace ČR

agneskax ( 24. dubna 2009 08:31 )

Ono je uplne druhorade, zda jsou krasni nebo ne (nicmene pravda je, ze opravdu nejsou) dulezite je, jak plni svuj volebni program a jake demokraticke zasady prosazuji ve sve strane. Ja se domnivam, ze po vystoupeni Kateriny v poradu - Uvolnete se prosim, je jasne, ze pokud zeleni budou mit ve vedeni tyto individua, tak volby nemohou vyhrat. Clovek, ktery je ve strane zelenych a nevi co je biomasa, tam jednoduse je pouze pro "trafiku". Ja doufam, ze narod si to uvedomil a stejnou chybu jiz neudela!!!!! To je nase ostuda, my jsme jim tam nasimi hlasy pomohli. Tuto chybu uz nesmime opakovat. At si tento parecek zkusi najit jine aktivity, ale ne prosazovani nasich zajmu. Jak to dopadlo s kamiony na dalnici??!!

ajaztassi ( 24. dubna 2009 07:15 )

Kde jste, probůh, vzali, že je Kateřina "půvabná"? Z toho, že je hloupá a neví, co je to biomasa? S Martinem by mohla chodit strašit děti. Jsou oba dva nehezcí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa