Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Michelle Obama: Za bezdomovci v teniskách za 10,5 tisíce!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Famous, pal - 
5. května 2009
11:00

První dáma USA Michelle Obama si potrpí na luxusní boty. Tentokrát však její značkové tenisky za 10,5 tisíce neměl kdo ocenit. Takto obutá totiž navštívila bezdomovce!

První dáma USA šla navštívit bezdomovce do potravinové banky. Jenže Michelle Obama si k té příležitosti vybrala tenisky Lanvin, jejichž hodnota se pohybuje kolem 540 dolarů, v přepočtu tedy asi 10,5 tisíce korun.

Obama přišla do potravinové banky dobrovolně po boku manželek kongresmanů, aby tam naplnila tisíc tašek s jídlem pro potřebné. Více než její ochota pomáhat a být užitečná zadarmo přitáhly zraky novinářů její lesklé růžovo-šedé tenisky. Ty vyrábí francouzský módní dům Lanvin a prodává je za více než pět set dolarů.

Michelle se proslavila po boku prezidenta USA Baracka Obamy jako přirozená žena s vytříbeným stylem. Kvůli citlivému vnímání módy si ji vybrala na obálku a titulní rozhovor březnového vydání svého magazínu Anna Wintour, šéfredaktorka americké módní bible Vogue.

mandat ( 6. května 2009 19:17 )

Obama nema zadnou iniciativu,jde tam,kam ji poslou a kolik stoji nejake boty,to ji take nezajima.Urcite je dostala,pekne se lesknou a to se tem exotum libi....barvicky,cingrlatka a kyc.

bugy ( 6. května 2009 17:13 )

To má předstírat, že je chudá? Už to, že se zajímá o bezdomovce, je od ní slušné. U nás nějaká manželka politika byla mezi bezdomovci? Nevzpomínám si.

eva2208 ( 6. května 2009 11:01 )

si vzala tenisky za 20 babek a nekdo ji vyfotil kdyz vychazi z baraku tak media a Blesk samozrejme napisou ze Obamova jako prezidentova manzelka nema na poradny boty. Ted kdyz si vzala ty co doma ma tak je to velka kauza protoze sla mezi bezdomovce. Ja vam reknu, bezdomovce nezajima jake boty Obamova ma ale co mu da a cim vic tim lip a boty at si klidne necha.......

gogo ( 5. května 2009 21:14 )

Máte sice pravdu, ale odstranit to o čem mluvíte by dokázal jen velice moudrý, odvážný a osvícený člověk vybavený maximálními pravomocemi. Takový politik například u nás žil naposledy tuším od 14.5.1316 - 29.11.1378 .... Ten službu své zemi a odpovědnost za svůj národ povýšil nad osobní hloupé a pomíjivé zájmy.... A běda padouchům v té době .... Ale je to již tak strašně dávno ....

cheeroke ( 5. května 2009 13:16 )

ze jako manzelka vladce sveta, si nebude brat na nohy tenisky od vietnamcu, ze?haha, tak se vsichni tesili, aby v USA vyhrali komunisti, totiz demokrati, az se jim to podarilo.Tak si myslim, ze tihle cerni Obamovi namjeste ukazou, zac je toho loket.Lidstvo, mas se na co tesit.Vladu prevezmou nad svetem cerni a zide.

Zobrazit celou diskusi