Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Prokletí partnerky sudího Lainky (†24): Těhotné vdově po rozhodčím zemřel už druhý partner!

Autor: Václav Baumann, vba - 
14. září 2016
05:00

Tragická smrt hokejového rozhodčího Pavla Lainky (†24), o níž Blesk včera informoval, otřásla českým hokejem. Nejvíce ale jeho těhotnou partnerkou Kristýnou Švarcovou (26). Mladé političce totiž zemřel už druhý dlouholetý partner.

Pohledná blondýnka zažila první ránu osudu, když před čtyřmi lety přišla o přítele Jakuba Kulíška (†31). Náměstek někdejšího ministra životního prostředí Tomáše Chalupy se vydal raftovat do Rakouska, domů se už však nevrátil. Kulíškova smrt mladou, tehdy 22letou Kristýnu zničila, protože společně chtěli založit rodinu. Švarcová se proto rozhodla zmizet ze Šumperka a zamířit do Brna, kde se začala více angažovat v politice.

V moravské metropoli si vydobyla lepší pozici na stranické kandidátce, díky níž chce letos jako místopředsedkyně brněnské ODS uspět v krajských volbách. A také se tam seznámila s hokejovým rozhodčím Pavlem Lainkou (†24). S ním také na konci loňského roku otěhotněla, byť si po předchozí tragédii se založením rodiny dávala na čas.

Já tak nerada dlouhodobě plánuji. Mně to už tolikrát v životě nevyšlo,“ krčila rameny ještě před pár týdny. To ale nevěděla, jakou další překážku jí osud připravil. Sudího Lainku totiž v srpnu trefil puk tak nešťastně, že o tomto víkendu zemřel – v noci po jejích 26. narozeninách! „Život je nespravedlivý a krutý,“ smutní »prokletá« Kristýna, kterou navíc v nejbližších dnech čeká porod dcery Lorinky. Snad alespoň k ní budou sudičky milosrdnější...

1. smrt – náměstek Jakub Kulíšek

Jakubu Kulíškovi (†31) se stala osudnou rakouská řeka Enže, kam s partou kamarádů a kolegů z ODS v srpnu 2012 vyrazil. Nezkušený vodák narazil s raftem na skrytý kmen pod hladinou, převrátil se a strhl ho proud.

„Utopeného muže se podařilo najít až po dlouhé době, záchrana nebyla možná,“ konstatovali záchranáři. „Kuba byl dobrý a pracovitý člověk, všem nám bude moc chybět. Pro svou rodinu a přátele udělal první poslední,“ slzela tehdy Kristýna.

2. smrt – hokejový rozhodčí Pavel Lainka

Pokud někdo potřeboval pomoci, nenechal ho ve štychu. I proto šel Pavel Lainka († 24) odpískat jako čárový rozhodčí přípravný duel mladších dorostenců Warrior Brno – Šumperk. Na konci zápasu ho ale prudce vystřelený puk trefil tak nešťastně do spánku, že Lainka bezvládně dopadl na led. Následovalo krvácení do mozku, operace a umělý spánek.

A když už to vypadalo, že se Pavlův stav lepší, na páteční narozeniny jeho těhotné Kristýny se mu přitížilo a v noci zemřel. „Přála jsem si pouze jedno. A to, aby se můj nejlepší přítel, partner a otec našeho miminka uzdravil. To se mi už nesplní,“ pláče družka.

jany ( 16. září 2016 02:15 )

ale vypada todustojnei a lepe

kontraindikace ( 15. září 2016 04:22 )

Vrchol nevkusu Blesku dopustit diskusi k článku. Zajímalo by mě, proč není povolená diskuse u paní Čížkové Šmuclerová má zajisté obavy aby se nedostala do jejího hledáčku...

soltero1 ( 14. září 2016 20:45 )

Smutne. Ale davat ty tituly na parte je takove trochu divne.

erisielka ( 14. září 2016 11:26 )

další debil a to dítě vlastně není jeho dítě a nebude mít tátu, protože se holčička narodí po jeho smrti vy jste banda idiotů a není to jedno?

vseznaleksenior ( 14. září 2016 11:22 )

Zverejneni tohoto clanku poévazuji za vrchol nevkusu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání