Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Paroubek exkluzivně: K narozeninám dostal Rathovu sedmičku!

Překvapený Jiří Paroubek s manželkou Petrou po boku a vtipným dárkem v podobě se "sedmičky" vína, odkazující patrně na zatčeného Davida Ratha
Překvapený Jiří Paroubek s manželkou Petrou po boku a vtipným dárkem v podobě se "sedmičky" vína, odkazující patrně na zatčeného Davida Ratha  (Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan)
Autor: poe, simao.k - 
6. září 2012
19:44

Poprvé slavil 60. narozeniny pouze v rodinném kruhu. Nyní to však vyrazil Jiří Paroubek roztočit ve velkém - do šumu velkoměsta na pražskou Kampu. Pozvání přijala řada známých hostů. A svými dárky dokázali politika pořádně překvapit.

První oslava Paroubkovy šedesátky se odehrála v rodinném kruhu a Paroubek tehdy dostal od Petry "zájezd svých snů" dle vlastního výběru.

Při dnešní akci pro "veřejnost" mezi gratulanty nechyběli třeba herec a bavič Jiří Krampol, poslanec Slávek Jandák, bývalý hokejista Jiří Šlégr, který pověsil brusle na hřebík a oblékl sociálně demokratické barvy, či Paroubkův přítel a politický souputník Petr Benda.

A nechyběl ani Standa Gross! Hosté samozřejmě nepřišli s prázdnou. Paroubek dostal řadu dárků - a to nejen obligátních lahví s rozličným alkoholem.

Mezi nimi se však vyjímalo velké dárkové balení sedmi lahví vína. Nejspíš v narážce na "vinaře roku" Davida Ratha, který měl svou sedmičku ukrytou v krabici od bot, než ho "vyhmátla" policie.

lunatic ( 7. září 2012 09:42 )

 I velmi veliký majetek lze nabýt poctivou cestou - namátkou p.Karel Janeček,to je dokonce miliardář a jiní - samozřejmě=nejsou to však HLUPÁCI z řad politiků,nýbrž nadprůměrně inteligentní lidé;v zemi,kde jsou předpokladem na to,stát se prezidentem,vrzající klouby se já nepozastavuji nad ničím ... Čili ... ani nad vládou BOLŠEVIKŮ - vždyt' ti partajníci se nikam neodstěhovali,jen si pověsili uniformy Lid.milicí do skříní a namísto porna se koukají na "Muže na radnici"

lillyli ( 7. září 2012 09:08 )

Někdo by si měl posvítit např. právě na Paroubka. Kde on...chudý poslanec... bere peníze...a velké peníze. Petra utrácí jako smyslů zbavená a ještě zůstane dost na provoz mnoha nemovitostí, bohaté zabezpečení bývalé manželky, atd.

lunatic ( 7. září 2012 08:54 )

 Takže - všechno NEJLEPŠÍ,pane Paroubku;vyčkejte ještě 17 let - pak si vyzvednete důchod,spolknete platíčko Viagry - abyste se nehrbil a můžete,jako 1 nejmenovaný PROGNOSTICKÝ V L zaútočit na hrad ...protože jeho nájemník míří do hospicu

dzery ( 7. září 2012 08:47 )

Šklebí se na to fest.

dzery ( 7. září 2012 08:46 )

Vždyť má pravdu co se čílíš.

Zobrazit celou diskusi