Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vražda v přímém přenosu na Snapchatu: Dvě dívky (13, 14) poslaly fotky brutalního mordu kamarádům

Autor: venu - 
6. dubna 2016
06:30

Chladnokrevný čin, který nemá obdoby. Dvě dívky (13, 14) v roce 2014 spáchaly v Británii bezcitnou vraždu, ze které byly uznány vinnými. Pomocí rýče a hole s hřebíky umlátily dospělou ženu (39). Svůj hrůzný čin poté posílaly na fotkách přes mobilní aplikaci přátelům.

Mladé dívky zabily Angelu Wrightson více než sto ranami do jejího těla. Použily k tomu rýč a dřevěnou tyč se šrouby a hroty. Neobměkčilo je ani to, že je při pětihodinovém masakru nebohá žena prosila o milost. Bezcitné dívky se s jejím zkrvaveným obličejem vyfotily a poslaly fotografie na sociální síť Snapchat.

Poté, co dívky vykonaly vraždu, zavolaly na policii, aby daly vědět o tom, kde jsou. Neustále se smály do telefonu a telefonní operátorka nechápala, o co jde. „Co je k smíchu,“ ptala se. „Jste jen trochu legrační,“ odvětila jedna z vražedkyň. Když policie dívky vyzvedla, jedna z nich poslala na Snapchat (aplikace spočívající v posílání fotek a videí – pozn.red.) foto se zkrvavenou obětí – ze zadní sedačky policejního auta.

Dívky Angelu Wrightson využily k tomu, aby jim koupila alkohol a cigarety, protože jim samotným by nikdo nic, vzhledem k jejich věku, neprodal. Odtud pochází také jedna z posledních fotografií Angely – z obchodu, kde věci kupovala.

 

rumungro ( 6. dubna 2016 13:03 )

To by bylo moc rychlý.

andorea ( 6. dubna 2016 07:52 )

Utratit jak škodnou.

Zobrazit celou diskusi