Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Syna zavražděného krále podsvětí zadržela policie! Neustál, že viděl rozstříleného tátu, hájí ho matka

Autor: ljš, mal - 
5. dubna 2016
15:09

Už třináctkrát byl odsouzen a teď ho čeká zřejmě další trest. Jaroslav Běla (39), který je synem zavražděného romského krále podsvětí Antonína Běly (†52), skončil v poutech poté, co porušil několikanásobný zákaz řízení. Podle jeho matky stojí za všemi synovými průšvihy trauma z toho, že před 20 lety přišel o otce.

Jaroslava Bělu dopadla policie na konci minulého týdne před jeho domem. Právě tam byl před 20 lety zavražděn jeho otec, jehož vraha, Mrázkova bodyguarda Pavla Šrytra, policie dopadla teprve před měsícem.

Běla byl zatčen, protože opakovaně nerespektoval zákaz řízení. „Stejně tak jako v předchozích letech, opět ve středu 30. března krátce po jednadvacáté hodině večerní byl přistižen při řízení vozidla. V okamžiku, když policista projížděl kolem rodinného domu v ulici Chorvatská, uviděl, jak s vozidlem Ford muž přijíždí a zastavuje před domem, kam chce s vozidlem zaparkovat,“ vysvětlila policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Video Zatčení Jaroslava Běly - Policie ČR
Video se připravuje ...

Mafiánův syn se pak dušoval, že neřídil, a dokonce se pokusil z místa utéct pryč. Měl ale smůlu. „Jelikož je na kamerovém záznamu jasně vidět, že s vozidlem přijel právě tento muž, policisté ho již druhý den obvinili z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí,“ vysvětlila mluvčí. Dodala, že zadržený byl v minulosti trestán už třináctkrát a nyní mu hrozí až dvouletý trest. „Policisté z ho dokonce již stíhali, jelikož zaplatil jinému muži peníze za to, že za něj vykoná veřejně prospěšné práce, které mu uložil soud,“ řekla mluvčí.

Bělova matka za vším vidí trauma způsobené otcovou smrtí. „Jemu bylo 17 let, viděl tátu tadyhle zastřelenýho. Von to prostě neunesl, všichni se na něj vykašlali,“ omlouvala ho.

Video Zpověď vdovy po mafiánském bossovi Bělovi - Blesk TV
Video se připravuje ...

kiwi65 ( 5. dubna 2016 17:17 )

 Tak snad aby jsme vymysleli nějakou nadaci a začali sbírat prachy na 13 krát soudně trestanýho cigoše.Jsem tady v tomhle banánistánu ještě doma,nebo mám sebrat děcka a vypadnout????Já jako pracující blb nemám nárok na nic a taková kriminálnická verbež se snad ještě bude soudit???

metalista773 ( 5. dubna 2016 17:06 )

ANKETA:KOHO BUDETE VOLIT? http://volby2017.webnode.cz/

zkratous ( 5. dubna 2016 15:53 )

a to když někdo vidí např.roztřílenýho tátu,porušuje zákaz řízení?

hackoff ( 5. dubna 2016 15:36 )

 takze toho kriminalnika a gaunera budem jako cely zivot omlouvat? zavrete ho a zhodte klic. tohle uz nema mezi nama co delat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání