Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaroslava chtěla navštívit Babiččino údolí: Splnilo se jí to díky Sanitce přání

Autor: rc - 
22. listopadu 2023
05:00

Navštívit kraj, kde prožila mládí spisovatelka Božena Němcová, si přála paní Jaroslava. Do Babiččina údolí a na prohlídku zámku v Ratibořicích ji nakonec vzala Sanitka přání. Na devětapadesátiletou Jaroslavu navíc čekalo velké překvapení! Spolu se svou dcerou Zuzanou se projela v kočáru taženém koňmi.

Krásný den v Babiččině údolí prožila paní Jaroslava, která se do kraje, kde strávila mládí spisovatelka Božena Němcová, dlouho toužila podívat. Přání se stalo nakonec skutečností díky Sanitce přání, která ji do Babiččina údolí vzala. Jaroslava navíc navštívila i zámek v Ratibořicích. „Díky panu Češkovi, kastelánovi Zámku Ratobiřice, si paní Jaroslava v doprovodu své dcery mohla prohlédnout i krásné interiéry,“ píše na sociální síti facebook Sanitka přání s tím, že na Jaroslavu čekalo další velké překvapení!

„Během přání bylo pro paní Jaroslavu připraveno ještě jedno překvapení s plnění jejího snu – projížďka v kočáru taženém koňmi. To se podařilo za pomoci pana Váni z hřebčína Slatiňany,“ dodává Sanitka. V kočáře se Jaroslava projela se svou dcerou Zuzanou. Z výletu vzniklo dojemné video, které Sanitka přání publikovala na své facebookové stránce. Na videu je vidět, jak si Jaroslava upoutaná na lůžko prohlíží interiéry zámku a zachycuje i moment, kdy si svou dcerou užívá jízdu v kočáře.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi