Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Krásné překvapení pro vážně nemocnou Lenku: Díky Sanitce přání poobědvala s koněm

Autor: jel - 
27. října 2023
12:50

Paní Lenka je kvůli vážné nemoci upoutaná na lůžko a žije v Hospicu Dobrého Pastýře v Čerčanech. Původně ale pochází z Mnichovic, kam se toužila znovu podívat. Díky Sanitce přání se jí to splnilo a Lenčina rodina pro ni měla i krásné překvapení. Na společný oběd se k nim připojil živý kůň.

Posláním projektu Sanitka přání je poskytnout imobilnímu pacientovi možnost setkat se s lidmi nebo navštívit místo, které se pro něho stalo kvůli nemoci nedostupné. Paní Lenku nemoc upoutala na lůžko. Původně pochází z Mnichovic, kde také žijí její nejbližší a ona si přála se tam znovu podívat.

„Během svého přání se zastavila na oběd v Hotelu Svatý Hubert ve Zbraslavicích, kde pro ni rodina připravila překvapení,“ uvedli na sociální síti zdravotníci ze Sanitky přání.

A překvapení to bylo skutečně nezvyklé. Šlo o setkání s živým koněm. „Už jste někdy obědvali s koněm? Paní Lence se to nedávno poštěstilo,“ napsali autoři krásného projektu. K příspěvku o dalším pěkném splněném přání připojili také mnoho fotografií paní Lenky s rodinou i koněm, na nichž je vidět, že si klientka den opravdu užila. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi