Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Japonec si splnil neobvyklý sen: Stal se psem!

Autor: fik - 
14. srpna 2023
19:57

Muž vystupující na internetu pod pseudonymem Toco zaplatil statisíce za realistický kostým kolie. Jeho vytvoření trvalo 40 dní a splnil muži jeho podivný sen. Chtěl se stát psem. Nyní vyrazil na svou první procházku na veřejnosti a tak jeho psí dny teprve začínají. Svou cestu sdílí na sociálních sítích.

Toco se přiznal, že měl psem chtěl být už od malička. Nyní měl příležitost si tento sen splnit, koupil si totiž realistický kostým. Výrobou se zabývala firma Zeppet. Mluvčí společnosti prozradil, že trvalo 40 dní kostým vytvořit a Japonec za něj zaplatil 2 miliony japonských jenů, což je v přepočtu něco málo přes 305 tisíc korun. 

Členové týmu prý strávili spoustu času studiem struktury kostry psa, až nakonec našli způsob, jak ji vytvořit. „Kromě toho sbíráme fotografie pořízené z různých úhlů, aby krásná srst kolie mohla být navržena tak, aby přirozeně splývala,“ sdělil jeden ze zaměstnanců firmy pro deník Mirror.

Video  Neobvyklý sen muže z Japonska: Zaplatil statisíce, aby se stal psem  - YouTube
Video se připravuje ...

Asiat uvedl že si vybral kolii, protože jde o jeho oblíbenou psí rasu a kvůli zanedbatelnému rozdílu velikosti mezi plemenem a člověkem. Nyní si kostým obléká několikrát do měsíce a učí se všem věcem typickým pro psy. 

Na svém YouTube kanálu Toco sdílí videa, kde si hraje a cvičí jako pes, žere falešné psí žrádlo, dělá psí kusy a chodí na procházky přivázaný na vodítko. Nejtěžší jsou pro něj prý činnosti, které zahrnují ruce, protože mu často překážejí tlapky. 

Rodinu překvapil

„Zřídkakdy to říkám svým přátelům, protože se bojím, že si budou myslet, že jsem divný,“ svěřil se Toco. „Přátelé a rodina vypadali hodně překvapeně, když zjistili, že jsem se stal zvířetem. Nechci, aby o mých zálibách věděli. Zejména lidi, se kterými pracuji,“ popsal. 

Zvířecí milovník také nedávno překonal svůj strach a v kostýmu kolie se poprvé vydal na procházku na veřejnost. Nechal se přivázat na vodítko a pochodoval po rušné ulici. Přiznal se, že byl nervózní a bál se vyjít na veřejnost, informoval deník New York Post.

Vybudoval si komunitu fanoušků 

Přestože se tento koníček může zdát neobvyklý, Toco má na svém YouTube profilu spoustu fanoušků, kteří tuto zálibu sdílejí a Japonce podporují. „Jsem na tebe moc pyšný,“ komentuje jeden z mnoha fanoušků. „Doufám, že se také stanu zvířetem, kterým chci být. Jste pro nás inspirací,“ napsal další. 

Kristýna Fla ( 16. srpna 2023 17:52 )

Dobrej fetiš

dynaty ( 16. srpna 2023 08:57 )

lidské sny a touhy neznají hranic

Zobrazit celou diskusi