Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Wrestler zachraňoval manželku před žralokem: Jeho zastrašování je internetu k smíchu

Autor: fik - 
16. července 2023
17:50

Páreček profesionálních wrestlerů Michelle McCoolová a Mark Calaway si užívali dovolenou na slunné pláži, když Michelle najednou spatřila žraloka! Zvíře se pohybovalo až nebezpečně blízko, a tak si na pomoc zavolala svého muže.

Michelle, americká profesionální wrestlerka, si prý na pláži četla knihu, když si všimla zvířete ve vodě, které vypadalo jako žralok. Poslala tedy zprávu svému muži Markovi a ten jí hned přispěchal na pomoc. 

Michelle prý překvapilo, že viděla žraloka tak blízko u země. „Asi jsem nebyla dost velká na to, abych ho zastrašila, ale ty ano,“ řekla McCoolová svému manželovi na videu, které sdílela na svých sociálních sítích. 

Slavná wrestlerka podle informací deníku New York Post řekla, že obdivuje sílu svého manžela v zákulisí. „Je psychicky tvrdší než kdokoliv, koho jsem kdy potkala. Myslím, že velkou roli také hraje tvrdohlavost. Mluvím z vlastní zkušenosti,“ svěřila se Michelle. Lidem je „zastrašování“ žraloka podle komentářů na sociálních sítích ale spíš k smíchu. Navíc se jednalo o žraloka vouskatého, který neni lidem nijak nebezpečný.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání