Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Proroctví slavné Baby Vangy na rok 2022: Čekají nás prý přírodní katastrofy i přílet mimozemšťanů!

Autor: jel - 
27. prosince 2021
05:00

Bulharka Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova (†85) je známá především pod jménem Baba Vanga. Žila v letech 1911-1996 , jako dítě přišla o zrak při tornádu, ale údajně uměla vidět budoucnost. Svá proroctví předpověděla až do roku 5079. Pak prý přijde apokalypsa a svět skončí. Tajemná žena v minulosti správně prorokovala například výbuch jaderné elektrárny Černobyl, teroristický útok v září 2011, smrt princezny Diany nebo Brexit.

Baba Vanga má 80 procentní úspěšnost a v minulosti již správně předpověděla některé velké události naší historie. Přestože v roce 1996 zemřela, zanechala po sobě proroctví na mnoho let dopředu a o ty se lidé i nadále velmi zajímají. 

Na stránce Yearly-Horoscope.org se nyní objevilo šest předpovědí Baby Vangy na rok 2022. Co nás příští rok čeká? Podle následujících bodů to zjevně nebude procházka růžovým sadem.

1. Nový smrtící virus

Hned první proroctví je pěkně temné. Svět už několikátý rok zužuje pandemie koronaviru, podle Baby Vangy však bude v roce 2022 na Sibiři objeven další smrtící virus. Ten má být nyní zamrzlý v ledovci a mezi lidi se rozšíří díky globálnímu oteplování.

2. Nedostatek pitné vody

V následujícím roce budou prý přibývat problémy s pitnou vodou. Mnoho měst má nedostatečné vodní zdroje a často se jako pitná voda využívá takzvaná podzemní voda. V následujícím roce by však takové vody mělo být čím dál méně.

3. Přílet mimozemšťanů

Záhadný objekt Oumuamua proletěl Sluneční soustavou a byl objeven v roce 2017. Údajně by mohlo jít o vesmírnou loď, která pátrá po známkách života, a na Zemi by mohla chtít získat zajatce.

4. Kobylky zničí Indii

V Novém Dhilí dojde k extrémním jevům, teplota překročí 50 stupňů Celsia a svět údajně šokují obrázky naprosté apokalypsy. Tisíce akrů půdy bude zničeno hmyzem a důsledkem toho bude obrovský hlad a chudoba, které zasáhnou celý svět.

5. Přírodní katastrofy

V roce 2022 podle Baby Vangy celý svět zasáhnou přírodní katastrofy. V USA se objeví polární vítr, ve Skandinávii bude pro změnu horko, Evropu zasáhnou záplavy a Austrálii požáry.

6. Přemíra technologií

Závislost na internetu, sociálních sítích a videohrách povede k úbytku mozkové hmoty. Lidé se budou měnit v jakési zombie.

Uživatel_5560626 ( 29. prosince 2021 19:04 )

Mnenzase pride ze ste všichni slepí jak ta baba Vanga protože vsechno co řekla se děje a vy i kdyby tady přistáli mimozemšťané tak by ste porat tvrdil ze sou to jen kecy lidi proberte se a modlete s k panu bohu je mi vas lito

cb18prahalocal ( 28. prosince 2021 22:34 )

čtu takové nesmyslu lidské hovna. Ví tomu všeho věříte takovi blaboli že novináře všude si kopíruji od jiného zdroje a přepiše ti Blabol zde.

Omasta ( 28. prosince 2021 18:17 )

Všechno ta baba Vanga nemůže vědět. My nyní víme, že žádní mimozemšťané nejsou, protože prohráli v boji s umělou inteligencí. Umělá inteligence nemá ambice dobývat planety a drancovat jejich nerostná bohatství.

yokky ( 27. prosince 2021 22:06 )

no,abychom se nedi­vili­.🙄🙄🙄🙄🙄­🙄🙄🙄😒😒😒­😒😒😒😨😨😨­😨😨

Omasta ( 27. prosince 2021 21:47 )

Baba Vabga předpověděla dění v Sýria přispěla k jejímu obsazení Rusákama. Nezmínila se o lednové válce v Ukrajině, protože ta proběhne poklidně bez rozruchu. Chunta bude nahrazena legální vládou. Je tu určitá naděje, že se ruská vojska nezastaví na konci Ukrajiny, ale mohou postrupovat dál, např. na Slovensko a Česko.

Zobrazit celou diskusi