Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Prsatice prozradila tajemství své krásy: Sex má až desetkrát denně!

Autor: rc - 
10. července 2021
10:59

Prsatice s ultra štíhlým pasem Stephanie Palomaresová prozradila tajemství své krásy! Sedmadvacetiletá modelka z Las Vegas uvedla, že když je ve vztahu, má sex až desetkrát denně a právě orgasmus prospívá jejímu vzhledu.

Kráska z instagramu Stephanie Palomaresová, která se vyžívá v plastikách, prozradila, co ji udržuje stále krásnou. Prsatice z Las Vegas má jako elixír mládí sex! „Nic není pro vaše tělo a mysl lepší než orgasmus. Díky sexu vypadám a cítím se mladá. Udržuje mě v kondici a rozpumpuje mi krev po celém těle od špiček prstů po temeno hlavy. Jsem přesvědčená, že proto moje pokožka vypadá vždy tak dobře,“ uvedla pro britský deník Daily Star Stephanie. Když je ve vztahu, tak údajně má sex šestkrát až desetkrát denně a vždy se po něm cítí šťastná a spokojená.

Sex jí pomáhá překonat stres, který prý vůbec neprospívá její pleti. „Nejbláznivější místo, kde jsem měla sex, je na veřejné toaletě luxusní hotelové restaurace. Můj přítel a já jsme měli sex celý den, a když jsme se dostali do restaurace a dali jsme si pár drinků, museli jsme proklouznout dozadu, abychom se zbavili nutkání,“ rozpovídala se o bláznivých místech, kde měla sex a dodala, že dalším místem byla rodinná párty. Na ní museli s přítelem proklouznout do auta, kde je nachytala její máma. Stephanie začala s plastikami už v osmnácti letech a doposud za ně zaplatila 141 tisíc liber (cca 4,2 milionů Kč).

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokarantény?

bre-burda ( 10. července 2021 15:58 )

S takovou může mít sex tak leda gorilák Richard z pražské ZOO nebo úplný zvrhlík!

Jirik-ta ( 10. července 2021 11:15 )

To se s bídou nají.

Zobrazit celou diskusi