„Bylo mi asi osm let, když vznikaly moje první výtvory. Nejdřív jsem šila na panenky a pak jsem začala dělat i dárečky pro své blízké a kamarády. Vše, co jsem v té době vyrobila, jsem rozdala, protože se to líbilo. Už tehdy mi lidi říkali, že bych se tím klidně mohla živit. A tak se stalo. Loni jsem se do toho vrhla,“ popsala začínající podnikatelka.

Svůj první vlastní šicí stroj dostala od maminky, když jí bylo 30 let. Loni se jí rozbil, a tak jí další, na kterém šije dnes, pořídil manžel, který ji v podnikání podporuje. „Když jsem mu řekla o jarmarku Blesku, hned měl jasno, že mě přihlásí,“uvedla paní Veronika.

Praktický vtip

Svoji textilní výrobu Veronika Boudná postavila na vytváření originálních dekorativních předmětů, které ovšem nejsou jen na ozdobu. „Snažím se, aby byly veselé, legrační, ale zároveň praktické,“ řekla maminka dvou dcer (11,15), které jí pomáhají přinášet nápady. Zároveň si zakládá na šití z kvalitní bavlněné látky českého původu. Na ni svoje vlastní motivy přenáší buď digitálním tiskem, nebo je maluje ručně zažehlovací barvou na textil. Všechny výrobky jsou přitom pratelné.

Pivní polštářek

Na začátku bylo šití přívěsků, které mohou sloužit jako ozdoba na klíče, na zipy u oděvu, na kabelky, kočárky nebo jako jehelníčky. Motivy zaujmou malé i velké zákazníky obojího pohlaví. Třeba pro pány šije Veronika Boudná přívěsky ve tvaru sklenice s pivem s výběrem z pěti obličejových výrazů podle stupně vlivu vypitého moku. K nim nabízí i trojnásobně větší pivní polštářky.

Pro vášnivé čtenáře tvoří obaly na knížky, ženám šije chňapky, kabelky a pytlíky na pečivo a pro děti vymyslela například roztomilé netopýry a lenochody,které mohou malé parádnice využít i jako tzv. sponkovníky pro uložení vlasových pomůcek.  

Vánoční jarmark Blesku

Vyrábíte krásné, netradiční, zajímavé a kvalitní věci, okolí vám je chválí, vy jste na ně pyšní. Prostě to umíte… Nedostanete se ale mezi »velké hráče« a na obří masové akce bez atmosféry nechcete? Na ty krásné, které mají smysl a jsou vám blízké, se pak pro nedostatek peněz na pronájem stánku nebo kvůli přetlaku zájemců neprobojujete? Blesk pro vás má řešení!

Kdy a kde?

29. 11. – 22. 12. 2019

Vždy pondělí až neděle 9:00 – 20:00

Obchodní dům Kotva (náměstíčko + 3. patro)

Vstup bude zdarma

Koho hledáme

Malé či začínající firmy, řemeslníky, maminky na mateřské, co rády vyrábí dárky pro své blízké, návrháře šperků, doplňků, kosmetiky,hraček. Ty, které baví péct cukroví a dobroty. Všechny, kteří doma na koleni vytvářejí originální věci. Od textilu až po potřeby pro mazlíčky. A hlavně ty, kteří by rádi své výrobky zkusili prodat!

Jak to bude fungovat?

Vy dostanete možnost pronajmout si za opravdu velmi rozumnou cenu prodejní pult vždy na dva dny (pondělí+ úterý, nebo středa +čtvrtek), případně pak na celý víkend (pátek až neděle). A to za jedinečnou cenu!

Jak se přihlásit?

Pomocí registračního formuláře na www.blesk.cz/jarmark

Další dotazy pište na e-mail:eventy@cncenter.cz

Co nabízíme?

Unikátní možnost pronájmu prodejní plochy(pultu) o velikosti 180 x 80cm v prostorách prvního Blesk Vánočního jarmarku (29. 11. – 22. 12. 2019) ve 3. patře OD Kotva, náměstí Republiky 8, Praha 1.

A bonus pro nejlepší...

Každý týden vybere redakce Blesku nejzajímavější prodejce a dá jim prostor představit sebe i své výrobky v největších a nejčtenějších novinách v Česku. Neváhejte a přihlaste se, dokud je ještě místo!

Ceník pronájmu prodejní plochy

PRACOVNÍ DNY (cena za 2 dny) ..........................3500 Kč bez DPH

VÍKENDY (cena za pá, so, ne) ......................... 6500 Kč bez DPH

Přívod elektřiny do 5 kW .....................................500 Kč bez DPH

Přívod elektřiny do 10 kW .................................1000 Kč bez DPH

Přívod elektřiny nad 10 kW ............................... 1500 Kč bez DPH

(ceny elektřiny platí vždy za celé 2 či 3 dny)

Video: V Opavě zažívají Vánoce každý den. Díky nim se stromečky třpytí

Video
Video se připravuje ...

V Opavě zažívají Vánoce každý den. Díky nim se stromečky třpytí Karel Janeček, Blesk