Radost z dárků od srdce

„Korálkování“ z minerálů se věnuje Andrea Kuchtová z Libčic nad Vltavou už pátým rokem. „Začalo to mou oblibou ručně vyrobených dárků. Ráda jsem si udělala čas a dala si záležet, aby byly od srdce. Vyráběla a darovala jsem paštiky, bio šťávy nebo právě korálky. A ty měly největší úspěch,“ popisuje maminka na mateřské Andrea.

„Nejprve jsem je vyráběla jen pro mě samotnou, pak i pro kamarádky a nyní si díky internetu objednávají výrobky „Made by Aneli“ ostatní. A to nejen ženy!“

Výroba jednoho náramku někdy trvá ani ne půl hodiny, jindy je to ale podstatně déle. „Když se mi něco nelíbí, rozházím korálky a začínám pořád dokola,“ vysvětluje maminka Elenky (3,5) a Dominika (1,5). Kombinace náramků či náhrdelníků z drahých kamenů totiž promýšlí opravdu důkladně. Musí nejen krásně vypadat, ale i pomáhat!

Mami, kde jsi?

Nejen ve vánočním ruchu se rodiče často bojí, že se jejich dítě na přeplněných místech ztratí. Tento problém může snadno vyřešit „bezpečnostní náramek“ LOST (být ztracen – pozn. red.), který Andree „frčí“ nejvíc. „Je poskládaný z korálků, které dávají dohromady telefonní číslo, třeba na mámu nebo tátu,“ popsala vynalézavá mamka. Když je zmatené dítě ještě moc malé nebo je ve velkém šoku, stačí, když dospělým kolem sebe ukáže zápěstí s náramkem a ti vyťukají dané číslo.

Budou na počkání

„Vyrábím je na zakázku a budu je dělat i na jarmarku Blesku na počkání. Nosí je i mé děti,“ dodala. Výroba praktického náramku LOST zabere 10 až 15 minut. Pokud po něm (nebo i jiném šperku) tedy zatoužíte, ať už jako dárek nebo pro svou ratolest, můžete si jej již nyní prohlédnout a objednat na míru na facebooku (www.facebook.com/madebyaneli) a osobně vyzvednout přímo u stánku na jarmarku Blesku. V případě výroby na místě si ve volné chvíli například můžete prohlédnout ostatní zajímavé stánky.

Vzpomínky na dřevě

Chcete darovat fotku, ale nefandíte plastovým rámečkům? Speciální lepicí technikou je možné zasadit fotografii vašeho srdce přímo do opracovaného kousku dřeva. Snímek získá okouzlující retro vzhled. Vzpomínku na cestování, krásné chvíle s nejbližšími nebo třeba jedinečnou momentku tak můžete mít stále na očích. A právě tyto fotoobrazy si můžete u šikovné maminky objednat a nechat vyrobit na zakázku (www.facebook. com/mikwood74) a vyzvednout na našem jarmarku.

Koho hledáme?

Malé či začínající firmy, řemeslníky, maminky na mateřské, co rády vyrábí dárky pro své blízké, návrháře šperků, doplňků, kosmetiky, hraček. Ty, které baví péct cukroví a dobroty. Všechny, kteří doma na koleni vytvářejí originální věci. Od textilu až po potřeby pro mazlíčky. A hlavně ty, kteří by rádi své výrobky zkusili prodat!

Kdy a kde?

29. 11. – 22. 12. 2019

Vždy pondělí až neděle 9:00 – 20:00

Obchodní dům Kotva (náměstíčko + 3. patro)

Vstup bude zdarma

Jak se přihlásit?

Pomocí registračního formuláře na www.blesk.cz/jarmark

Další dotazy pište na e-mail:eventy@cncenter.cz  

Jak to bude fungovat?

Vy dostanete možnost pronajmout si za opravdu velmi rozumnou cenu prodejní pult vždy na dva dny (pondělí + úterý, nebo středa + čtvrtek), případně pak na celý víkend (pátek až neděle). A to za jedinečnou cenu!

Co nabízíme?

Unikátní možnost pronájmu prodejní plochy (pultu) o velikosti 180 x 80cm v prostorách prvního Blesk Vánočního jarmarku (29. 11. – 22. 12. 2019) ve 3. patře OD Kotva, náměstí Republiky 8, Praha 1.

A bonus pro nejlepší...

Každý týden vybere redakce Blesku nejzajímavější prodejce a dá jim prostor představit sebe i své výrobky v největších a nejčtenějších novinách v Česku. Neváhejte a přihlaste se, dokud je ještě místo!

Ceník pronájmu prodejní plochy


PRACOVNÍ DNY (cena za 2 dny) ..........................3500 Kč bez DPH
VÍKENDY (cena za pá, so, ne) ......................... 6500 Kč bez DPH
Přívod elektřiny do 5 kW .....................................500 Kč bez DPH
Přívod elektřiny do 10 kW .................................1000 Kč bez DPH
Přívod elektřiny nad 10 kW ............................... 1500 Kč bez DPH
(ceny elektřiny platí vždy za celé 2 či 3 dny)

VIDEO: Vánoce v září? „Užijte si svátky v klidu,“ vybízí šéf Mall Group, která už vypustila kapry.

Video
Video se připravuje ...

Vánoce v září? „Užijte si svátky v klidu," vybízí šéf Mall Group, která už vypustila kapry Markéta Volfová, Lukáš Červený