Fantazii se meze nekladou! Tímto heslem se řídí šperkařka Petra Kejlová (45), která vyrábí originální šperky z polymeru. Její náušnice, náhrdelníky a doplňky si budete moci koupit na Vánočním jarmarku Blesku.

Ke šperkům ji dovedly břišní tance

Je totiž mezi prvními přihlášenými prodejci! Ke korálkům a tvoření z polymeru, což je druh plastické hmoty, se dostala Petra Kejlová (45) z Prahy 10 před osmi lety. Domácnost sdílí se třemi chlapy, manželem Tomášem (45) a syny Honzou (15) a Míšou (11). Možná proto cítila potřebu vrátit se z mužského světa zpět do toho ženského. „Začala jsem tedy tančit orientální tance. K tomu jsem chtěla cinkavé náušnice. Když jsem viděla, jak se vyrábějí, řekla jsem si, že bych to taky zvládla,“ popisuje Petra začátky.

Jak Petřina tvorba vzniká?

Když se náhodou dostala na kurz tvorby s polymerem, zamilovala se do tohoto materiálu. „Dá se z něj vyrobit téměř všechno, navíc je lehký a drží barvu. Vyrábím různé šperky, zkouším nové techniky,“ usmívá se výtvarnice.

„Ta hmota je jako modelína, dá se stínovat, skládat, barvit. Základem je strojek na těstoviny, kterým se rovnoměrně rozválí. Pak se vyřeže a vytvaruje do podoby, jakou chci,“ popisuje proces výroby. „Jakmile je polotovar hotový, zapeču ho v troubě na 110 až 130 stupňů po dobu 30 minut,“ dodává šperkařka. Výroba setu náušnic a náhrdelníku jí zabere tři, ale i pět hodin.

Ukažte všem, co umíte!

Vyrábíte krásné, netradiční,zajímavé a kvalitní věci, okolí vám je chválí, vy jste na ně pyšní. Prostě to umíte… Nedostanete se ale mezi »velké hráče« a na obří masové akce bez atmosféry nechcete? Na ty krásné, které mají smysl a jsou vám blízké, se pak pro nedostatek peněz na pronájem stánku nebo kvůli přetlaku zájemců neprobojujete? Blesk pro vás má řešení!

Kdy a kde?

29. 11. – 22. 12. 2019
Vždy pondělí až neděle 9:00 – 20:00
Obchodní dům Kotva (náměstíčko + 3. patro)
Vstup bude zdarma

Koho hledáme?

Malé či začínající firmy,řemeslníky, maminky na mateřské, co rády vyrábí dárky pro své blízké,návrháře šperků, doplňků, kosmetiky, hraček. Ty,které baví péct cukroví a dobroty. Všechny, kteří doma na koleni vytvářejí originální věci. Od textilu až po potřeby pro mazlíčky. A hlavně ty, kteří by rádi své výrobky zkusili prodat!

Co nabízíme?

Unikátní možnost pronájmu prodejní plochy (pultu)o velikosti 180 x 80cm v prostorách prvního Blesk Vánočního jarmarku, jenž bude otevřen v termínu 29. 11. – 22. 12.2019 ve 3. patře OD Kotva, náměstí Republiky 8, Praha 1.

Jak to bude fungovat?

Vy dostanete možnost pronajmout si za opravdu velmi rozumnou cenu prodejní pult vždy na dva dny (pondělí + úterý,nebo středa + čtvrtek),případně pak na celý víkend (pátek až neděle). A to za jedinečnou cenu!

Chcete vědět víc?

Veškeré informace najdete už dnes nawww.blesk.cz/jarmark

Pokud byste měli další dotazy, pište nae-mail: eventy@cncenter.cz

Jak se přihlásit?


Pomocí registračního formuláře na webu www.blesk.cz/jarmark

Ceník prodejní plochy?


Pronájem prodejní plochy PRACOVNÍ DNY ....3500 Kč bez DPH
(cena celkem za 2 dny)
Pronájem prodejní plochy VÍKEND .............6500 Kč bez DPH
(cena celkem za 3 dny)
Přívod elektřiny do 5 kW .................................. 500 Kč bez DPH
Přívod elektřiny do 10 kW .............................. 1000 Kč bez DPH
Přívod elektřiny nad 10 kW .............................1500 Kč bez DPH
(ceny elektřiny platí vždy za celé 2 či 3 dny)

A bonus pro nejlepší...

Každý týden vybere redakce deníku Blesk nejzajímavější prodejce. Ti dostanou prostor představit sebe i své výrobky v největších a nejčtenějších novinách v Česku. Neváhejte a přihlaste se hned, dokud je ještě místo!