Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mladé Trumpátko: Vlasy má po prezidentském dědovi!

Autor: shp - 
19. února 2017
16:59

Háro má skoro jako punkáč. Hustá kštice mu prostě stojí, jako by byla zelektrizovaná. Malý Theodore James Kushner, kterému není ani rok, se začíná velmi podobat svému dědečkovi. Tím samozřejmě není nikdo jiný než prezident Spojených států amerických Donald Trump (70).

Roztomilou fotku svého nejmladšího syna sdílela na Faceboou sama Ivanka Trump (35). Snímek je vskutku k popukání. Theodore James má totiž na svůj věk neskutečně moc vlasů.

Vzhledem k tomu, jak je kštice Donalda Trumpa terčem posměchu ze všech stran, je zveřejněné fotka malého Trumpátka více než úsměvná. Vypadá to, že silné vlasy se v rodině zřejmě dědí.

Malý a roztomilý Theodore James Kushner se Ivance a jejímu manželovi Jaredu Kushnerovi (36) narodil 27. března minulého roku. Od té doby nepřináší svým rodičům nic jiného než jen radost.

Vlasy současného prezidenta USA Donalda Trumpa se staly již mnohokrát terčem posměchu. Odpůrci současné hlavy Spojených států tvrdí, že nosí paruku. Jeho vnouče však možná dokazuje, že to není pravda.

eblanche ( 25. února 2017 07:54 )

panebože, to je trapné. Navážet se do malého děcka, vrchol ubohosti!!!Hodně malých dětí je holohlavých, nebo má málo vlasů, nebojte se, dorostou

joudajoudovy ( 20. února 2017 07:04 )

jak malo staci kavarenskym slunickarum? skoda, ze jste nekritizovali vadu reci u havla, ktery bez papiru neudelal ani ranu ci karla degenerata? a to by se dalo rici, ze jejich rodina mela finance na soukrome logopedy a presto moznost nevyuzila. politik s cirem je prijatelnejsi nez lzivy mekta kokta citajici dlouhe litanie bez hlavy a paty. https://www.youtube.com/watch?v=iCOFp_Jt1S8

st.rec ( 20. února 2017 07:00 )

Humorné diskuse,opravdu.Proč ne malý Trumpík,ale malé Trumpátko redaktorské de*mentátko?

petrfanda ( 19. února 2017 20:01 )

https://www.youtube.com/watch?v=Nmd88_d1s5c mazec

MILLLIS ( 19. února 2017 19:37 )

To je mi ho nesmirne lito, ze se uz v roce zacina podobat dedeckovi... To nebude mit lehkej zivot...

Zobrazit celou diskusi