Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Minišaty z Monaka na obřad v kostele. Miliardář Valenta do toho opět praštil

Autor: Jiří Nováček, Marie Kučíková - 
14. května 2016
13:55

Senátor a miliardář Ivo Valenta (59) si v kostele sv. Filipa a Jakuba ve Zlíně v sobotu hodinu před polednem vzal za manželku dlouholetou přítelkyni Alenu (39). Ženu, se kterou žije 18 let a s níž má dvě holčičky a kluka. Nevěsta zářila v šatech vybíraných v Monaku, Valenta přiznal, že svatbu udělali hlavně kvůli dětem.

Svatbu zvolil senátor Ivo Valenta ryze rodinného charakteru. Obřadu se zúčastnili jen jeho nejbližší. Bratr – dvojče, Miroslav (59) s rodinou, který mu byl za svědka. Nevěstě svědčil rovněž bratr. Přítomna byla ještě Valentova sestra Jitka a maminka.

Nechyběla chůva dětí. Tedy malé Alenky (6), Elišky (4) a Ivoška (2). „Svatbu jsme dělali hlavně kvůli dětem. A taky, aby už byla Alenka konečně paní Valentová,“ přiznal Blesku novomanžel.

Snubní prstýnek z briliantů a šaty z Monaka

Zásnubní prsten dostala Alena již před lety s velkým briliantem. Několikrát ji podnikatel vybídl i k sňatku, ale vdavky vždy odmítla. Ten pravý čas nastal až nyní, kdy povila dvě dcery a synka. „Dnes jsem si to opravdu užila. Bylo to krásné,“ zářila ona i její snubní prstýnek. Jak jinak, byl celý z briliantů a její milý rozhodně nešetřil.

Nevěsta Alena mnohé překvapila. Před dlouhými šaty dala přednost nádherným minišatům z krajky a bohatě nabranou sukní se spodničkou. Daly tak vyniknout jejím pěkným dlouhým a štíhlým nohám. „Vybírala jsem je v Monaku tak, abych je mohla využít alespoň ještě na dvě další svatby,“ smála se. Stříbrné střevíčky pořídila rovněž tam.

Svatební hostina: Husa s knedlíkem a zelím

Senátor se ženil podruhé. „Prší nám štěstí,“ okomentoval Ivo drobný deštík, který se spustil právě v okamžiku, kdy novomanželé vycházeli z kostela. Nad pověrou, že květnové svatby nosí smůlu, oba svorně mávli rukou. „Máme se rádi, to je důležité,“ řekla novopečená paní Valentová.

Nevěsta měla kytici z bílých pivoněk, růží a kopretin. Kopretiny nahradily i šperk na krku. Měla z nich upletený náhrdelník. Holčičky měly z kopretin kytičky, měly jimi ozdobené šatičky i kabelky. „Jsou z louky v Uherském Hradišti,“ prozradila novomanželka. „Holčičky se nesmírně těšily, taky si to užívají. Několikrát si šaty před zrcadlem zkoušely a radovaly se, že jsou jako princezny,“ dodala.

Na svatební hostině ve funkcionalistické Králově vile ve Zlíně si připravili pro děti pohádkové bytosti. Svatebčané si tam pak dopřáli tradiční husu s knedlíkem a zelím, zapíjeli pivem a moravským vínem.

pu-erh ( 16. května 2016 11:05 )

Já se ho teda rozhodně nebudu zastávat, to ne...ale proč mu dávat vinu, za to, že je někdo gambler?? To je jako bych já obviňovala tabákové firmy, že jsem kuřák...nebo alkoholici pivovary...

Kecnerkeca ( 15. května 2016 11:59 )

Ono se i "počítalo", že se dnešní bohatí za své výhody po Sametu /například velmi výhodné půjčky/ společnosti později odvděčí. Odvděčili se ale jen ale jen formou často nevhodného sponorování.V podtatě je to úplatek, který může mít ale i další dosahy.

ellenic ( 15. května 2016 10:41 )

anka Ano, vím toho dost o gamblerech, buhužel i širší rodině. Neskutečné dluhy a sliby . Znám rodiny s malými dětmi, kde otec svou nevelkou výplatu naházel do automatů. Když je miliardář, tak by mohl založit nadaci pro nešťastné ženy a děti gamblerů a pomoci v nouzi .

pepen ( 15. května 2016 08:47 )

Další z podvodníků a tunelářů!!!V Česku už je to normální-lidé v tomto státě vůbec nepřemýšlí!!!Nechávají podvodníky a tuneláře bez povšimnutí a pak to dopadá tak, jako v OKD-stát do vytunelované soukromé firmy cpe miliony a pro důchodce má podělaných 40 kč.Dobře nám tak!!!

jurajjanosik ( 15. května 2016 00:19 )

No tak to je kocka, gratulujem

Zobrazit celou diskusi