Koncem května vyšlo najevo, že se její manžel Alvaro de Miranda Neto (43) spustil se sestrou společné známé. Záletný manžel měl navíc tu drzost pozvat si milenku přímo do domu na Floridě, který sdílel s bohatou Řekyní.

Přestože prosil ochranku o mlčení, její členové paní domu o návštěvě mladé blondýny informovali... Ta ani chvilku neváhala, sbalila si věci, odjela do Evropy a chystá se podat žádost o rozvod.

Podle zdrojů z okolí se jednalo o záležitost na jednu noc, ani to ale Athinu, která po svém zámožném dědečkovi zdědila více než 65 miliard Kč, neobměkčilo. Brazilský profesionální jezdec své nevěry lituje: „Své lásky se nevzdám, nebude to snadné, ale budu o ni bojovat až do konce,“ vzkazuje Alvaro, známý též jako Doda. Bude mu to ale něco platné?

Athina má za sebou těžké dětství, které dokazuje, že peníze nejsou všechno. Maminka Christina jí sice dopřála vše, na co si vzpomněla – včetně vlastní zoo. Jenže když byly Athině tři roky, zemřela na infarkt v pouhých 37 letech. Dívka tak musela vyrůstat se svým tátou Thierrym Rousselem (63) a jeho švédskou milenkou Gaby Landhage, kterou si později vzal.

Teď už se svým otcem nekomunikuje a nepozvala ho v roce 2005 ani na svatbu s Alvarem, po které se nechala zbavit i jeho příjmení. Nyní už jsou její jedinou láskou koně – Athina nyní doufá, že by mohla reprezentovat své rodné Řecko na olympiádě v Riu.

Prokletý rod Onassisů

Zakladatelem rodu byl řecký lodní magnát Aristoteles Onassis (†69), který se v roce 1946 oženil s též zámožnou Athinou Livanos. Zplodili spolu dvě děti, obě však stihl tragický osud. Syn Alexander zahynul v roce 1973 při letecké nehodě v pouhých 25 letech, dcera Christina zemřela v 37 letech na infarkt a zanechala po sobě tehdy tříletou Athinu, která tak zdědila polovinu jmění lodního magnáta.

Ten se podruhé oženil s Jackie Kennedy (†64), vdovou po americkém prezidentovi Johnu Fitzgeraldovi Kennedym(†46), který se v roce 1963 stal terčem atentátu. Aristoteles zemřel v roce 1975 na zápal plic a majetek rozdělil právě mezi Athininu matku a svou nadaci.

Fotogalerie
6 fotografií