Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podnikavá blondýna: Sex s Dalíkem, prachy od Topolánka

Autor: Sandra Apostolidisová - 
23. května 2011
07:18

Nejen ve Věcech veřejných se najdou krásné a cílevědomé blondýny. Občanské demokratce Gabriele Kloudové (28), věrné poradkyni expremiéra Mirka Topolánka (ODS) a místostarostce Prahy 13, ambice rozhodně také nechybí. Kloudová, která v současnosti randí s náměstkem pražského primátora Karlem Březinou (ČSSD), si na vlivné muže zjevně potrpí. A vyplácí se jí to. Za rok 2009 si díky své přičinlivosti vydělala asi 1,5 milionu korun!

Kloudová byla v minulosti spojována i se starostou Prahy 13 Davidem Vodrážkou (ODS) nebo s Topolánkovou » kasírtaškou« Markem Dalíkem. A románky se jí vyplatily. Za dob Topolánka k ní Úřad vlády rozhodně nebyl skoupý. Do svého majetkového přiznání za rok 2009 uvedla, že jí poradenství pro Strakovu akademii vyneslo skoro 685 tisíc korun – měsíčně tedy 57 tisíc. „Kloudová byla asistentkou předsedy vlády, z toho plyne, že to byla opravdu činnost každodenní,“ vysvětlil už dříve Jakub Stádler z tiskového odboru Úřadu vlády.

Ve stejné době, kdy řídila Topolánkův kabinet, už ale pracovala i jako místostarostka na Praze 13 právě s Vodrážkou, a to za dalších 600 tisíc korun ročně. Nemalé sumy jí navíc vynesla poradenská činnost pro občanské demokraty nebo pronájem nemovitostí. Kloudová se prostě umí otáčet. Nebo jí snad k vysokým příjmům pomáhají její milostné avantýry s úspěšnými muži? Ona sama na dotazy Blesku nereagovala. Uvidíme, jestli jí k další zajímavé pozici pomůže brzy i Březina…

komentator ( 23. května 2011 11:47 )

Lidi si dle těch pokrytců z Nečasovy vlády mají utáhnout opasky! Je zapotřebí šetřit neboť země je na tom špatně! A ti dobytkové kradou za bílého dne, ožírají se, peleší se a ještě se lidem tlemí do ksichtu! Odboráři, kteří v sobotu na protestní manifestaci požadovali demisi Nečasovy vlády, mají pravdu! Je nejvyšší čas vypráskat ty Kalousky, Nečasy, Vondry, Bárty, Johny! Přece si lidi kteří tvrdě makají za pár šupů a platí daně nenechají kálet na hlavu. Ta vládní lůza musí vypadnout!!

bona ( 23. května 2011 11:33 )

bona ( 23. května 2011 11:33 )

qqqq ( 23. května 2011 11:04 )

Lidé šetřete . Aby měla verbeš z čeho platit děvky a prasata.

sakra ( 23. května 2011 10:28 )

Politická prostitutka nic víc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa