Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vášnivá láska socana a občanské demokratky

Autor: Eva Hofrichterová, Pavlína Kosová, Kjos - 
6. května 2011
07:22

V lásce jdou i stranické zájmy stranou! Důkazem je vášnivý vztah náměstka pražského primátora Karla Březiny (ČSSD, 38) a věrné poradkyně expremiéra Mirka Topolánka (ODS) Gabriely Kloudové (28). Playboy Březina, který svého času okouzlil spisovatelku Báru Nesvadbovou (36), se s novou láskou objevil na mistrovství světa v hokeji v Bratislavě.

Smích, dotyky, polibky… Při zápase Česka s Finskem se Březina s Kloudovou více než na výkon hokejistů soustředili na sebe. „Jsou opravdu zamilovaní, to je poprvé, co má Kloudová někoho z jiné partaje než z ODS,“ řekl Blesku dobře informovaný zdroj.

Ačkoliv se záletný Březina se svou láskou vůbec netajil, na dotaz Blesku reagoval: „Ke svému soukromému životu se po životních zkušenostech zásadně nevyjadřuji.“

Kloudová je dlouholetou poradkyní Topolánka, když byl premiérem, dělala šéfku jeho kabinetu. Krásná ambiciózní blondýnka s modrýma očima je navíc místostarostkou na Praze 13. Šušká se proto, že měla blízko i k tamějšímu starostovi, »pražskému Kenovi« Davidu Vodrážkovi (ODS). Spojována je i s Petrem Tluchořem (ODS) nebo s Topolánkovým přítelem Markem Dalíkem.

Blesk ji přistihl i na nočních schůzkách Topolánkových věrných v pražské restauraci V Kolkovně v době, kdy expremiér marně bojoval o přežití v politice. Její nový objev Březina je známý milovník žen. Z manželství s Nesvadbovou má dceru Bibianu (7). Téměř paralelně ale zplodil i nemanželskou dceru Karolínu (8) s asistentkou Miloše Zemana Markétou Jedličkovou. Březina má přitom ještě další nemanželské dítě. Protikorupční policie ho navíc na konci března obvinila z čachrů za jeho působení ve zkrachovalých firmách.

max898 ( 9. května 2011 09:06 )

Tak já bych furt přestal něco rozdělovat na levici a pravici , to je jenom taková mediální zbraň na ovlivnění voličů. Ale zase nemůžeme podle pár mafiánských jedinců hodnotit všechny. Dneska se k nějaké straně můžete přihlásit i na internetu.

karel128 ( 7. května 2011 09:16 )

siroky11,..musím tě opravit, máš tam chybu,..že jsi chtěl napsat "ModroOranžová síla"...?? , no a co se té bloncky týče,..jiné takové u nás postávají v "Perlovce",..za komoušů měli v občance napsáno ..státní zaměstnankyně, a byli doma na telefónu. No a tato to místo mrznutí venku, vzala přes starostu na radnici 13, ODS, a teď postupuje přes KSČSSD na radnici Hl.Města, a je ji vcelku jedno z které strany kdo je.

biggie ( 6. května 2011 17:29 )

Tak to je dnešní trend,tlustej hnusák co má prachy,tak je hned playboy!! ..tak ženský byly vždycky děvky,spousta jich šlape chodník a ty takzvané lepší šlapky,se tahají s těmahle kryplama co si tady tak luxusně kradou a to beztrestně!!

12356 ( 6. května 2011 14:10 )

no kdyby tady byl cervenajici se smajlik, tak jich sem nasazim aspon tolik, kolik jich sazel echous a opravdu velka omluva Aspon vidis, jak se nevyplaci byt hodny, jak jsem misto kacota, chtela napsat pekne kacotka a vysledek vidi vsichni, nejvic teda ti, co ovladaji slovenstinu

kacota ( 6. května 2011 13:33 )

ano taký malý...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa