Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Toplánkova oslava: Poradkyně zářila, manželka se tvářila!

Autor: map - 
15. května 2011
14:38

Povedená oslava! Expremiér Mirek Topolánek (ODS) slavil 55. narozeniny. Sešel se se svou bývalou nejbližší poradkyní Gabrielou Kloudovou (28). S tou ještě loni na jaře sedával dlouho do noci a zapíjel politický konec... Gabriela je teď zamilovaná do známého playboje, náměstka pražského primátora za ČSSD Karla Březiny (38). Ani to ale nedokázalo Lucii Talmanové (43) zvednout náladu. Většinu oslavy se tvářila otráveně.

Hned po prohraném hokeji přišli v pátek Topolánek s Talmanovou domů, ale už po chvíli sama Lucie zamířila přes ulici do luxusní restaurace Nostress. Tam už čekali Kloudová s Březinou, který se v roce 2000 stal nejmladším ministrem Zemanovy vlády. Topolánek se dostavil až po půl hodině, ale hned dal najevo, že dnes se šetřit nebude. Bohatou večeři v restauraci, kde jídlo stojí kolem pětistovky a polévka od 150 Kč, korunovalo několik lahví bílého. To nejlevnější tu vyjde na sedm set.

Malá společnost se celkem dobře bavila, Gabriela pak sem tam šminkami ještě vylepšovala svůj už tak půvabný zjev. Možná právě to přispívalo ke špatné náladě Talmanové. Společnost blonďaté Gabriely, která byla roky nejbližší spolupracovnicí jejího muže, totiž nikdy zrovna nevyhledávala. Když se loni na jaře lámala Topolánkova politická kariéra, Gabriela s ním do noci vysedávala v barech poblíž jeho bytu.

Topolánek špatnou náladu své ženy přepíjel v pátek kvalitním bílým. Ještě před půlnocí už ale měl evidentně hladinku, a tak nepříliš jistým krokem odkráčel domů. Talmanová vzdor všemu zůstala sedět až do chvíle, kdy podnik po půlnoci zavíral. Teprve pak vyrazila za Topolánkem domů.

pavucinka ( 16. května 2011 10:17 )

zadna osobnost a velky charakter,a nynejsi pí Talmanová by mela vedet koho si vzala a nebyt prilis prekvapena.

tochadda ( 16. května 2011 09:00 )

Kdyby nebylo škoda ostatních hostů té hospody, měla tam bouchnout bomba a konečně by ta OdSSácká pakáž dostala co zaslouží.A nebo ..i ti ostatní asi nebyli socky ,které počítají denní příděl na desetikoruny...

crakazasecrak ( 16. května 2011 06:30 )

a co ta královna morfia spadrnovka? pred tim byly hnusna a ted taky

odlisny ( 16. května 2011 00:45 )

pobírá všude platy za desetisíce a nikdo ji nikdy nikde neviděl, leda tak v přítmí s rozepnutým buntkem

roval ( 15. května 2011 20:34 )

A ještě to bude horší, až po příštích volbách bude premiérem ten nemrcouch neslaný, nemastný, neinteligentní a nerozhodný Sobotka. To se bude vládnout kmotrům - tentokrát z ČSSD.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa