Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dalík nařkl miliardáře Babiše z vraždy kmotra Mrázka!

Marek Dalík (vpravo) zaútočil na Andreje Babiše (vlevo), že si objednal Mrázkovu vraždu
Marek Dalík (vpravo) zaútočil na Andreje Babiše (vlevo), že si objednal Mrázkovu vraždu  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: evak, INT - 
9. listopadu 2011
22:28

Blízký přítel expremiéra Mirka Topolánka Marek Dalík odpověděl na osočení ze strany miliardáře Andreje Babiše. Prohlásil, že si Babiš objednal vraždu mafiánského kmotra Františka Mrázka. Babiš obvinění odmítá.

"Podle Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu objednal (Babiš - pozn. red.) vraždu Mrázka," cituje Dalíka časopis Ekonom. Dalík tak reagoval na osočení, v kterém o něm Babiš prohlásil, že pomohl zvýšit úroveň korupce v České republice.

Přestože Dalík nevypustil z úst jen tak nějakou narážku, ale závažné obvinění bez důkazů, mává nad tím rukou. Babiš má ale na své straně bývalého vyšetřovatele, který tvrdí, že Babiš neměl nejmenší důvod Mrázkovu vraždu objednat.

Stejně jako Babiš, odmítá Dalíkovo tvrzení i zástupce šéfa Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Hynek Vlas, který o něm řekl: "To mohu s klidným svědomím vyloučit. Jestli pan Dalík disponuje nějakými důkazy, nechť to oznámí na nejbližší policejní služebně."

domino22 ( 13. listopadu 2011 18:29 )

Panu Babišovi fandím. Nebojí se říct, jak to tady u nás vypadá... Pan Dalík by se měl zdržet proslovu

joudajoudovy ( 11. listopadu 2011 09:03 )

Dalik citi konec, tak kope kolem sebe. Uz nebudou italske radovanky s prezidentskou zombii, topolu dela ostuda vlastni rodina, tak musi strhout pozornost na jinou stranu. Hochu, pletessi pojmy ! Uz nas nezlakas na bojovou hru z detskeho tabora, ted po tobe pujdou Svycarsti myslivci se svymi dobrmany. Uz se pro Marecky zehli teplacky a mazaji se zamecky.

sakra ( 10. listopadu 2011 14:00 )

A ten "lobista" Dalík ještě řije???

greywolfmira ( 10. listopadu 2011 13:20 )

Pan Dalík je především hlupák.V dnešní době,kdy ODS na tom není nejlépe viz.kauza Vondra,Kocourek,tak nyní vytáhne do světa takovou,důkazy nepodloženou špínu.Celou dobu se o žádném Babišovi nepíše,jen že tento bohatý podnikatel se nemůže již nečinně dívat na tento bordel v zemi a chce založit pol.stranu. Moc tomu nerozumím,ale pan Dalík má zřejmě hnědku v trenýrkách z toho,že pan Babiš bude bodovat v tomto politickém bahně a je docela jisté,že mnoho lidí mu věří,co v článcích píše a půjde za ním.Tím,že ho pan Dalík takto pošpinil si neuvědomuje,že mu tímto připsal plusové bodíky.Já celý život v žádné straně nejsem,ale kdo to tu vyčistí? Pokud Babiš-ANO2011,tak mu fandím.

harm10 ( 10. listopadu 2011 13:06 )

Má to dvě roviny,Mráze škoda není a nebyla,pokud by si objednal vraždu,tak jen u něj,je to největší mafián v republice,a pokud něco ví a neudal to,tak je spoupachatel.Babiš asi taky není křišťálově čísty,ale pořád lepší,než co tady je a já mu fandím,neboť jen pokus o změnu je počin,cokoliv je lepší,než co tady je,tolik zla,krádeží,tunelů provokací a lží,na tak malý stát-to je úžas!ALE ONO JIM DOJDE!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání