Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Topolánek s Talmanovou: Odložili syna a vymetají pražské bary!

Autor: Olga Path Štiplová - 
29. července 2011
13:16

Expremiér Mirek Topolánek (55) se vydal se svou manželkou Lucií Talmanovou (43) na pochůzku noční Prahou. Svého syna Nicolase (4) zanechali chůvě a odkráčeli si vyrazit z kopýtka. Na otázku, čím se Topolánek kromě svého nočního popíjení zabvývá, reagoval značně podrážděně!

Na párty exmoderátorky Martiny Gavriely a její prezentace nového energetického drinku se kolem půlnoci nečekaně přiřítil i „chlap s gulema“ Mirek Topolánek. Nebyl ovšem sám. Doprovod mu dělala jeho manželka Lucie Talmanová a oba si připomínku své slávy velmi užívali!

V okamžiku, kdy manželský pár vstoupil do pražského baru DJ Uwy, se kolem politické dvojice vynořily všechny celebritky, které byly do té doby poschovávány v různých koutech baru. Všichni si totiž chtěli dychtivě potřást pravicí s dnes již vysloužilým politikem.

Mirkovi i jeho Lucii tato pozornost evidentně dělala velmi dobře, a tak se rádi nechali „pohladit po srsti“ od Martiny Gavriely, Anety Vignerové i samotného majitele podniku Uwy. Ten se přiznal, že je s Topolánkem dlouholetý kamarád.

„Známe se už spoustu let, hlavně z hokeje. Mirek sem občas přijde na drink,“ svěřil se Uwa. Topolánkovi však do svěřování příliš nebylo a raději bodře hlaholil ve společnosti těch, kteří na něj vrhali obdivné pohledy plné úcty.

„O tom, co teď dělám, se vůbec nechci bavit!“ odsekl při svém odchodu nerudně expremiér a odtáhl si svou manželku někam stranou. Přitom jí něco naléhavě zašeptal do ucha a na to konto se oba vzdálili.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

komentator ( 31. července 2011 11:34 )

Českému národu spíše vadí, že ten gauner Topolánek, který toho nenakradl málo, ještě není za katrem!!

komentator ( 31. července 2011 11:32 )

Copak Topolánek není (spolu se svým pucflekem Dalíkem) za ty své zlodějiny ještě za katrem? Ten darebák toho totiž nenakradl málo!! Policie a státní zastupitelství nekonají.....Zřejmě v justici i nadále vládne "justiční mafie", kterou Topolánek jako premiér všemožně podporoval!!

kung-fu-jane ( 30. července 2011 23:39 )

je prostě pořád "JEDNIČKA", že ani nezmlátil novináře, když ho fotili...možná příště

kung-fu-jane ( 30. července 2011 23:28 )

kung-fu-jane ( 30. července 2011 23:03 )

když už nic jiného, tak ministr John zatočil a roztočil odměny...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa