Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zuzana bodla manžela do srdce: Po vynesení rozsudku se oběsila! Co bylo v dopise na rozloučenou?

Autor: rc - 
12. února 2024
12:14

Na dvacet let do vězení poslal slovenský soud Zuzanu (†47) z Michalovcí za vraždu jejího manžela Petera. Pětačtyřicetiletého boxera zavraždila v létě roku 2019. Bodla ho do srdce. Pravomocný verdikt soudu Zuzana ale zřejmě neunesla a po vynesení rozsudku se oběsila na balkoně, kde ji našel soused. Zanechala po sobě dopis na rozloučenou.

Slovenský soud po 4,5 letech rozhodl v případu vraždy boxera Petera K. (†45). Toho v létě roku 2019 podle právoplatného verdiktu soudu zavraždila jeho manželka Zuzana. K otřesnému činu došlo v pronajatém bytě v Michalovcích. Zuzana podle informací slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ bodla svého muže do srdce nožem. Následně ho zamkla v ložnici a utekla z bytu. Policisté ji o několik hodin později našli na hřbitově. Peter zemřel v nemocnici.

Jak Blesk již dříve informoval, u soudu si vyslechla rozsudek 20 let za mřížemi. „Netoužím po vyšším trestu pro ni. Právě naopak. Je mi jí líto, jelikož musí trpět. Nemá muže ani syna. Odejde z vězení jako babička,“ uvedla pro výše zmíněný matka zavražděného Petera Jana.

Nicméně hodinu po vynesení právoplatného rozsudku soudu se Zuzana rozhodla spáchat sebevraždu. Oběsila se na balkoně. Oběšenou ji našel soused. Zanechala po sobě dopis na rozloučenou, v němž prosila o odpuštění. „Bylo v něm jen tolik, že aby jí odpustili za to, co udělala. A že ví, že jim ublížila,“ uvedl zdroj blízký rodině pro slovenský deník.

Video  Roman, který spáchal sebevraždu kvůli šikaně, zanechal dopis na rozloučenou  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání