Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zuzana zavraždila ranou do srdce manžela a boxera Petra: Po odsouzení spáchala sebevraždu

Autor: jel - 
10. února 2024
14:22

Sedmačtyřicetiletá Zuzana z Michalovců v Košickém kraji podle pravomocného rozhodnutí soudu v létě roku 2019 zavraždila manžela Petra K. (†45). Bodla ho do srdce a boxer její útok nepřežil. Tento týden ji soud poslal na 20 let za mříže. Zuzana zřejmě verdikt soudu neunesla a hodinu po vynesení rozsudku se oběsila na balkoně.

K tragédii došlo před více než čtyřmi lety v bytě v prvním patře na sídlišti v Michalovcích. Před událostí měli mít manželé dlouhodobě problémy a dokonce od sebe byli nějakou dobu odloučeni. Zuzana prý pocházela z dobré rodiny, a tak na ni lidé nahlíželi, zatímco její manžel, který se věnoval boxu, byl považován za rváče. Nicméně právě sportovec měl neustále snášet násilné útoky ze strany své drobné ženy. „Jednou ho v noci v době spánku udeřila kladivem do hlavy, jindy mu propíchla šroubovákem tvář,“ uvedl v minulosti přítel manželů.

Slovenský web Plus Jeden Deň nyní informoval, že ve středu soud Zuzanu odsoudil ke 20 letům ve věznici se zvýšenou ostrahou. Navíc měla vlastnímu synovi Matějovi za smrt otce vyplatit odškodné ve výši v přepočtu asi 655 tisíc korun. 

Na středeční jednání se Zuzana nedostavila. Asi hodinu po vynesení rozsudku ji ale našli na balkoně rodinného domu bez známek života. Měla se údajně oběsit. 

Matka zavražděného boxera Jana po odchodu ze soudní síně sdělila, že netouží pro vyšším trestu pro Zuzanu. „Naopak. Je mi jí líto, protože musí trpět, nemá manžela ani syna. Z vězení vyjde jako stará žena,“ řekla.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video  Insta Crime Podcast: Šílenec Tvrdík zavraždil tchýni paličkou na maso. Bál se ho i Markovič  - pdc, icp, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 10. února 2024 20:02 )

Karma ji dohnala...

verka1 ( 10. února 2024 18:08 )

Ta byla agresivní.

Celebrity-chachacha ( 10. února 2024 17:02 )

Aspoň nebude 20 let zatěžovat státní kasu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání