Isabelle byla dcerou barona Henryho Lawrence, ale zároveň chotí vlivného amerického producenta Bradleyho Thomase, který spolupracoval i na snímku s Leonardem DiCapriem (49) Zabijáci rozkvetlého měsíce, co si vysloužil nominaci na Oscara. Spolu měli manželé navíc dvě děti – dvojčátka jménem Poppy a Grace.

Ač aristokratka, rozhodně svého postavení nezneužívala, ale po studiu biologických věd na univerzitě v Oxfordu se etablovala v mnoha oblastech – pracovala i pro OSN a působila též jako poradkyně bývalého britského premiéra Davida Camerona (57). Kromě toho ji fanoušci mohli vídat i coby DJku na mnoha luxusních londýnských večírcích.

Ještě nedávno, 13. ledna, tedy zhruba dva týdny před svou smrtí, se s manželem ukázali na společenské akci BAFTA Tea Party, přičemž Thomasová vypadala šťastně a usmívala se. Přátelé a známí ji popisují vyloženě jako člověka s pozitivním přístupem k životu, plného energie. Zřejmě však v sobě dusila i mnohem temnější pocity a tajila své psychické problémy. Zřejmě ty ji nakonec dohnaly až k zoufalému kroku, co vyústil tragédií. Isabelle podle všeho skočila z okna hotelu Angeleno. Dopadla prý hned vedle hotelového bazénu.

Video
Video se připravuje ...

Drama na Václavském náměstí. (25. ledna 2024) Blesk.cz - David Malík

Nikdo z jejích slavných přátel nyní nechápe, jak se něco takového mohlo stát. Zesnulá patřila do okruhu přátel například hudebníka Jamese Blakea (35) i herečky a moderátorky Jameely Jamilové (37). Znala se též se zpěvačkou Amy Winehouseovou (†27), jejíž život vyhasl též předčasně, a to již v roce 2011.