Seriálový herec Brian Austin Green notně překvapil. Při svém nedávném vystoupení v podcastu Old-ish prozradil, že po narození nejmladšího syna Zaneho dobrovolně podstoupil vasektomii - což je chirurgický zákrok, při kterém dochází k přerušení chámovodů muže za účelem jeho sterilizace. Herec uvedl, že se k tomuto zásadnímu kroku odhodlal, když měl Zane pouhých osm týdnů.

„Když se Zane narodil, měl jsem pocit, že je na čase zavřít krám,“ vysvětloval představitel plachého DJe Davida z Beverly Hills 902 10. Něco na tom bude, jelikož je už pětinásobným otcem. Nejstaršího syna Kassiuse Lijaha (21) má s bývalou partnerkou, herečkou Vanessou Marcilovou (55). Se svou exmanželkou Megan Foxovou (37), rovněž herečkou, si pořídil hned tři syny - Noaha Shannona (11), Bodhiho Ransoma (9) a Journeyho Rivera (7).

Video
Video se připravuje ...

Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli? Videohub

Zane, jehož maminkou je Brianova současná snoubenka Sharna Burgessová (38), přišel na svět v červnu 2022. A žádné další dítko již herec zplodit nemůže... Kdo by však čekal, že to Sharnu, australskou tanečnici a hvězdu tanečního pořadu Dancing with the Stars, pro kterou je Zane jediným potomkem, bude mrzet, ten je na omylu. Naopak. „Bylo od Briana krásné, že to udělal. A jsem mu za to velmi vděčná,“ libovala si totiž.

Kromě toho prozradila, že Brianova neplodnost má také pozitivní vliv na jejich sexuální život. „Nemusíme se tak stresovat a řešit, jestli náhodou nejsem těhotná,“ vysvětlila Sharna - čímž dala všem jasně najevo, že taková rozhodnutí mohou ovlivnit nejen jednotlivce, ale i partnery a jejich vztahy. Koneckonců je pravda, že každá rodina si volí svou cestu v plánování a rozšiřování svého potomstva a nikdo se nemusí množit, když nechce.
Fotogalerie
42 fotografií