Představitel plachého DJe Davida z devadesátkového seriálu Beverly Hills 90210 Brian Austin Green a jeho partnerka, o 12 let mladší tanečnice Sharna Burgessová, se rozhodli povýšit svůj vztah na další úroveň. V páteční epizodě rádiového podcastu Old·ish pro iHeart se pochlubili, že před dvěma měsíci došlo v jejich životech k nádherné změně. „Požádal mě o ruku!“ pochlubila se nastávající nevěsta moderátorovi show Randymu Spellingovi (44), což je mimochodem bratr Greenovy herecké kolegyně i někdejší milenky Tori Spellingové (50).

Známý herec, jenž se ke své roli vrátil i v nepříliš úspěšném pokračování z roku 2019 s názvem BH90210, pak prozradil, že před svou vyvolenou, se kterou randí od prosince 2020, pokleknul během své oslavy kulatých 50. narozenin, které měl v červenci. „Řekl jsem si, že tohle je k tomu ideální chvíle,“ vysvětlil.

Ona důležitá otázka padla v ložnici a nechyběly u toho ani tři z hercových pěti dětí – Noah Shannon (10), Journey River (7) a také nejmladší Zane Walker (1), jenž je jediným společným dítkem tohoto páru.

Video
Video se připravuje ...

Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli? Videohub

„Noah držel Zanea a Journey držel malou červenou krabičku od Cartiera. Postavili se vedle Briana, ten vzal krabičku od Journeyho, otevřel ji a zeptal se: ‚Strávíš s námi zbytek svého života?‘“ popsala krásnou chvíli dojatá snoubenka. Neexistovala jiná odpověď nežli „ano“. „Nasadila jsem si ten prsten na prst, všechny jsem je objala... a byl to ten nejdokonalejší, nejkrásnější okamžik. Najednou jsme to byli my. Byla to naše jednotka, víte, náš kmen. Líbí se mi, jak to udělal.“

Burgessová dále prozradila, že si po svatbě plánuje změnit jméno na „Greenová“: „Chci stejné příjmení jako moje děti, všechny – jak ty ‚bonusové‘, tak i Zane,“ přála by si. Zmiňovanými „bonusovými potomky“ měla na mysli kromě Noaha a Journeyho také Bohdiho Ransona (9), které měl všechny se svou bývalou manželkou herečkou Megan Foxovou (37) a syna Kassiuse Lijaha (21), jehož matkou je jeho expřítelkyně herečka Vanessa Marcilová (54).

Sotva se tato epizoda podcastu odvysílala, budoucí manželé zveřejnili na svých účtech instagramu stejné video, v němž se postupně objevily ruce Briana, pak všech dětí... a nakonec i ruka Sharny, na níž se blyštil dechberoucí zásnubní prsten. Nezbývá než jim popřát hodně štěstí, tak jako to aktuálně dělají i jeho fanoušci a herečtí kolegové...

Fotogalerie
55 fotografií