O nevěrách svého manžela Sharon promluvila minulý týden v show Cut The C**p. „Vždycky měl fanynky a já jsem na to byla zvyklá,“ prozradila upřímně s tím, že dokud ty ženy neznala a nic o nich nevěděla, nijak zvlášť jí to nevadilo, to se ovšem změnilo poté, co manželovi nahlédla do emailové komunikace a zjistila, že je jí nevěrný s kadeřnicí Michelle Pughovou.

„Ale když znáte jméno té osoby, kde žije, kde pracuje… emočně je to úplně jiná záležitost. Vzala jsem si, nevím kolik prášků,“ prozradila s tím, že jediné, na co v tu chvíli myslela, byly její děti. „Už jsou velké, jsou v pořádku a dokážou se o sebe postarat,“ prozradila, co se jí honilo hlavou, když spolykala léky a zamkla se v ložnici. Naštěstí ji tehdy objevila uklízečka.

Po nevydařeném pokusu o sebevraždu se tak pokusila v roce 2016 alespoň ukončit manželství s divokým muzikantem. „Je mi 63 a nemůžu takhle dál žít,“ svěřila se v době, kdy se odstěhovala ze společného domu, tam zůstal Ozzy.

V roce 2019 ovšem přišel zlom a Sharon se s manželem usmířila. „S Sharon jsme si nikdy nebyli tak blízcí jako nyní. To je skvělé,“ chválil tehdy svou životní lásku Ozzy pro deník The Sun. „Všichni děláme chyby. Mám štěstí, že mě vzala zpátky,“ sypal si tehdy popel na hlavu.

Sharon o avantýrách svého manžela poměrně otevřeně promluvila v roce 2017. „Bylo jich šest: nějaká ruská teenegerka, masérka v Anglii, naše masérka tady a taky naše kuchařka,“ uvedla tehdy pro The Telegraph. „Měl ženy v různých zemích. V podstatě pokud jste žena, která dá Ozzymu buď masáž zad, nebo vozík s jídlem, Bůh vám pomáhej,“ tvrdila v době, kdy mělo jejich manželství pauzu.

O svém vztahu s Ozzym ovšem promluvila i kadeřnice Michelle, která byla důvodem jejich rozchodu. „Když říkám, že mi dal největší lásku mého života, myslím to vážně,“ prozradila.  Což ovšem úplně nekoresponduje s Ozzyho tvrzením, že šlo o čistě fyzický vztah, který přišel jako důsledek jeho závislosti na sexu, kvůli které nakonec podstoupil intenzivní terapii.

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Video
Video se připravuje ...

Ozzy Osbourne Blesk TV

Fotogalerie
64 fotografií