Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Peter brutálně zkopal a znásilnil Dagmar. Zbitá žena umírala dlouhé hodiny

Video se připravuje ...
Autor: jel, icp, pdc - 
14. prosince 2023
05:00

V listopadu roku 2007 bylo v nádražním domku v Nezamyslicích na Prostějovsku nalezeno bezvládné tělo Dagmar (†60). Žena byla před smrtí krutě zbita a znásilněna. Bez pomoci pak v domku umírala dlouhé hodiny. Zavraždil ji sexuální deviant a násilník Peter Pohlodko.

Dagmar byla bez domova, ale v roce 2007 už delší dobu obývala nádražní domek v Nezamyslicích. Ten byl bohužel daleko od ostatních domů v obci, což se nebohé ženě 13. listopadu toho roku stalo osudným. 

Video Insta Crime Podcast: Peter brutálně zkopal a znásilnil Dagmar. Zbitá žena umírala dlouhé hodiny. - pdc, icp, Červený, Železný
Video se připravuje ...

Peter Pohlodko se totiž ten den pohádal s tetou a následně si chtěl zlost na někom vybít. To, že v nádražním domku dlouhodobě přebývá Dagmar, se v obci vědělo. Agresor se tam vydal, rozbil okno a Dagmar ihned praštil. Když po něm skočil její pes, praštil i jeho a surově ho odhodil do sklepa.

„Paní jsem dal další ránu pěstí, šla jí pěna z úst. Pak jsem ji ještě kopal do tváře. Svlékl jsem ji do naha, byl jsem z toho vzrušený a vykonal jsem na ní soulož,“ popsal později Pohlodko brutální napadení.

Anketa

Chrání zákony dostatečně oběti domácího násilí

Ano, záleží na vymáhání současných zákonů
Ne, v některých ohledech by se měly zpřísnit
Ochrana obětí domácího násilí by měla být mnohem komplexnější a zákony přísnější

Žena měla po útoku zdeformovaný obličej, v němž měla tříštivé zlomeniny, utrpěla také zlomeniny žeber a měla rozšlapaný hrudník. Zemřela poté, co vdechla vlastní krev. Pravděpodobně umírala asi čtyři hodiny a její smrti se dalo zabránit, pokud by jí byla poskytnuta lékařská pomoc.

Pohlodko ale po útoku Dagmar okradl, bezvládné tělo zaházel hadry a z místa utekl. 

Jak policie vraha dopadla i jaký trest nakonec dostal, se dozvíte v nejnovější epizodě Insta Crime Podcastu, který si pro vás připravily moderátorky Tereza a Petra.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání