Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podcast: Tři mrazivé případy. Simona (17) ubodala přítele a umírajícího si natáčela

Autor: jel, icp, pdc - 
28. října 2023
14:00

Moderátorky Insta Crime Podcastu vyrazí v pondělí 30. října na besedu do S-klubu v Olomouci, kde vám představí tři nové případy. Půjde o hrozný čin zoufalého muže, který se dál nedokázal dál starat o nemocnou manželku a její matku. Taky vás čeká brutální vražda spáchaná teprve sedmnáctiletou dívkou a dojde i na případ přímo z Olomouce.

Rostislav Kotala žil ve šťastném manželství, pak ale přišel zvrat. Jeho žena zůstala po mozkové mrtvici ochrnutá. Několik let se o ni staral, pak ale onemocněla i jeho tchýně a on přestal péči zvládat a rozhodl se, že obě ženy zavraždí. 

Druhý případ šokoval v roce 2018 i zkušené kriminalisty. Teprve sedmnáctiletá Simona odešla od rodičů a sblížila se s o dvacet let starším mužem, otcem dvou dětí. Jezdila za ním na ubytovnu do Suchdola nad Odrou. Pak ale mezi dvojicí začaly vznikat rozpory a vše vyvrcholilo tím, že Simona posilněná alkoholem na muže zaútočila kuchyňským nožem. Zasadila mu 13 bodných ran a umírajícího si navíc natáčela na telefon.

Poslední případ, o kterém se dozvíte více během besedy, se stal přímo v Olomouci. Také v roce 2018. Zdeněk Zahradník žil v maringotce v zahrádkářské kolonii. V březnu toho roku tam brutálním způsobem napadl bezdomovce. Zaútočil na něj pěstmi, kopanci a také po něm dupal. Způsobil mu rozsáhlá zranění včetně tříštivé zlomeniny čelisti, poranění lebky a zhmožděnin. Znalci později uvedli, že bezdomovec měl tak rozsáhlá zranění v obličeji, že se s tím ještě nesetkali.

Podrobnosti o těchto případech vám prozradí moderátorky Tereza a Petra během besedy v Olomouci. Ta se bude konat 30. října s S-klubu od šesti hodin v rámci akce nazvané Podcast Point! Kromě případů na vás čeká i malé překvapení.

Insta Crime Podcast vyráží na besedu v Olomouci Insta Crime Podcast vyráží na besedu v Olomouci | ICP

Video  Insta Crime Podcast: Kriminalistka Hofmanová vyslýchala orlické vrahy a působila u FBI  - pdc, icp, Červený, Železný
Video se připravuje ...

 

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání