Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Maminku upálil žárlivý exmanžel: Hrozí mu 20 let za mřížemi!

Autor: kur - 
7. října 2023
06:49

Shaknozu Dadazhanovovou (†36) polil benzínem a podpálil její žárlivý exmanžel Ayat Aliyev (49). Popálená a křičící maminka dvou dětí původem z Ukrajiny byla převezena do nedaleké nemocnice, ale její život se zachránit nepodařilo. Po třech dnech svým zraněním podlehla. 

Ukrajinka se v roce 2014 přestěhovala do Moskvy, kde se vdala za Ayata Aliyeva, kterého následně opustila, protože ji každý den bil. Žárlivý exmanžel v osudný den čekal na Shakozu přede dveřmi jejího bytu, když přišla z oslavy narozenin její kamarádky. Celá situace pak měla rychlý spád, napsal o tragédii portál Metro.  

Bezpečnostní kamery zachytily, jak Rus nebohou ženu polévá benzinem, který se následně vznítil. Ukrajinka se na videu snaží oheň uhasit, ale bohužel marně. Podle svědků křičela bolestí. Po přivolání záchranné služby byla převezena do nemocnice s popáleninami třetího stupně, kde do tří dnů na následky popálenin zemřela. Exmanželovi za její smrt hrozí dvacet let vězení.  

Video  Požár kamionu zastavil provoz na D1 na Benešovsku. (1.8.2023)  - Policie ČR
Video se připravuje ...

lunatic ( 7. října 2023 11:48 )

Hmm, velmi zajímavý, nevím však, zda i promyšlený názor ? Když zabije např.atentátník výbuchem i více, jak 100 jedinců najednou, jak to tedy vyřešíte? Asi úměrně intelektu a tedy řešení na h ano,že?

Uživatel_5634767 ( 7. října 2023 09:45 )

On usmrtí a bude si žít dál v base? To jsou hnusné zákony!! Smrt za smrt, je jediné spravedlivé!!Ten kdo zabije, zavraždí už si nezaslouží žít mezi normálními slušnými lidmi!!! Jen dobytek tohle dokáže, nikdy z něj nebude kvalitní člověk,pryč s takovými.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání