Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ohanbíčko a stydké kůstky: Známá influencerka dostala slizkou zprávu, viní učitele z Ostravy

Autor: lc - 
28. září 2023
05:00

Slova o promnutí ohanbíčka, stydkých kůstkách a jemných chloupcích si v soukromé zprávě přečetla mediálně známá influencerka a učitelka hudby Štěpánka Cimlová (36). Nešlo však o žádnou milostnou korespondenci, nevyžádaná obscénní zpráva přišla z facebookového účtu ostravského hudebního pedagoga. 

Štěpánka Cimlová  zprávu veřejně sdílela na svém hojně sledovaném facebookovém profilu Štěkánka The Učitelka. „Navrhuji, aby se někdo obětoval a slečně Štěkánce konečně promnul ohanbíčko (nejlépe opakovaně), aby se nedostatku jiné činnosti přestala zabývat blbostma…,“ píše se mimo jiné ve zprávě.

Stejná zpráva se poté objevila ještě pod jedenácti dalšími veřejnými příspěvky na Štěpánčiných stránkách.  Zveřejněný příspěvek vyvolal obrovskou vlnu zájmu a dotyčný pedagog nakonec v diskuzi odpověděl, že nic takového nepsal, že se mu kdosi naboural do účtu…. A oplzlé komentáře poté náhle zmizely…

U hudebníkova facebookového profilu bylo možné si také prohlédnout odkaz na klip zpěvačky Seleny Gomez z letošního srpna, který pod svým jménem okomentoval podobně lechtivými slovy: „Při této písni vyju na měsíc i na slunce…jak se s tím ta její pusinka mazlí…aúúúúú!“  I tento post ale náhle zmizel…

Influencerka Štěpánka Cimlová řeší nepříjemnou záležitost.

Pedagog: Nepsal jsem to!

Blesk ostravského muzikanta oslovil s prosbou o vyjádření. Pedagog vše označil za nesmysl. „Mě na to upozornil kamarád, já to ale opravdu neřeším.  Mám vždycky otevřený počítač, mám pořád otevřený profil, takže jestli to udělal někdo z mých příbuzných nebo kamarádů, tak je mi to opravdu jedno. Napsal jsem, že se jedná o to, že jsem to nepsal já, a tím to pro mě končí,“ vysvětlil pro Blesk a dodal: „Mě se žádné facebookové kecy nedotýkají. Budu si teď odhlašovat profil, to je jediné, co si z toho vezmu,“ dodal muzikant.

„Takže před měsícem šel někdo kolem a postnul tam Selenu a teď zase ten samý člověk (protože jsou to dost podobné oplzlosti) píše mně? A proč jako?"kontruje influencerka Štěpánka Cimlová.

Tento příspěvek po zveřejnění obscénní zprávy z pedagogova účtu náhle zmizel. Tento příspěvek po zveřejnění obscénní zprávy z pedagogova účtu náhle zmizel. | archiv Štěpánky Cimlové

Odbornice: Sexuální obtěžování

Chování tohoto typu ohodnotila také Johanna Nejedlová z neziskové organizace Konsent, která se zabývá problematikou sexuálního obtěžování a obecně sexuálním vzděláváním.

„Zprávy tohoto typu jsou jednoznačně sexuálním obtěžováním, jsou vulgární a velmi nevhodné, a pokud by se opakovalo, mohou hraničit s kyberšikanou. Od lidí v roli pedagoga bychom měli očekávat vyšší standardy etického chování. Ženy se ale bohužel s obdobným chováním setkávají poměrně často, a to nejen online, ale i offline.

Pokud to je jediný incident, je skutečně možné, že se někdo vydával za něj. Jiné komentáře ale naznačují, že se mu to děje častěji, což je značně podezřelé. Nevím, jak člověk, který se chová takto, může mít respekt svých studujících,“ přemýšlí Johanna Nejedlová.

K celé situaci se vyjádřila také škola, pro níž pedagog pracuje: „Vzniklou situací se vedení školy zabývá. Autorem příspěvku je cizí osoba, která napadla uvedený účet na instagramu i na FB. Příspěvky tohoto typu rozhodně škola neschvaluje.“

 

Video  Advokátka Hrdá o znásilnění dětí: Případy ke zvracení! Proč je hranice bezbrannosti 5 let špatně?  - Markéta Volfová/ Lukáš Červený
Video se připravuje ...

diskutujici ( 3. října 2023 05:08 )

Mediálně známá? Tak možná ve stejném okruhu sobě rovných postižených. Neznám a ani neslyšel.

Jarek Novotný ( 28. září 2023 13:58 )

SMS nechutná, asi tím chtěl pán šifrovaně říct, co si o slečně myslí.

A mimochodem: já bych se ani nedivil, kdyby to bylo tak, že kolega od pána si fakt blbě hrál s jeho mobilem a osudem.

Jarek Novotný ( 28. září 2023 13:55 )

Slečna je učitelka, asi chápu, proč se tak strašně nasrala.

Pán je učitel.

Proč to slečna staví na tom, že je učitel a proč to medializuje? Proč do toho zatahuje školu? Aby ho zničila?

SMS nechutná, asi tím chtěl pán šifrovaně říct, co si o slečně myslí.

Jirka Cvrk ( 28. září 2023 12:10 )

Kantor je blb a vedení školy taky, jestli mu tu pohádku o kolemjdoucím věří.....

Mr MRD ( 28. září 2023 11:20 )

Ona je učitelka na ZUŠce, s denním chlebíčkem učitelky třídy s 30 dětmi má pouze zprostředkovaně informace, navíc filtrovane přes tu nespokojenost část rodičů, co si myslí, že jejich Mercedes bude nejen druhý Paganini, ale Einsteina dožene v 5te třídě ZŠ.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání