Pokud jste si oblíbili postavu tajemného Xaviera Thorpa v komediálně-hororovém seriálu Wednesday od režiséra Tima Burtona (65), máme pro vás špatnou zprávu. V druhé řadě se už tento dlouhovlasý mladík, jenž má speciální schopnost přivádět svá umělecká díla k životu, pravděpodobně už neobjeví. To kvůli lednovému skandálu, který se s tímto kanadským hercem od té doby táhne jak temný stín. Tehdy byl totiž na twitteru jednou dívkou nařčen z toho, že ji sexuálně napadl na párty, kterou pořádal v Torontu.

Neznámá žena učinila i vážná nařčení, že Percy Hynes White a jeho přátelé nezletilým dívkám poskytovali alkohol a drogy, aby s nimi později mohli mít sex. Tyto tweety sice již byly smazány, ale až poté, co vyvolaly u hercových příznivců velice silné reakce. Přestože mladík vše popřel a postavili se za něj i jeho nejbližší, záhy na něj začala vyskakovat i další a další podobná obvinění. Příznivci seriálu už tehdy požadovali, aby byl mladý herec z populární show bez milosti vyškrtnut.

Video
Video se připravuje ...

Trailer k seriálu Wednesday Netflix

„Začátkem tohoto roku někdo, s kým jsem se nikdy nesetkal, o mně v online prostoru začal šířit dezinformační kampaň. Kvůli tomu byla moje rodina doxxována (byly vyzrazeny jejich osobní údaje, pozn. red.) a mým přátelům bylo vyhrožováno smrtí,“ uvedl k tomu rozrušený Percy s tím, že je nevinný a jde jenom o „falešné drby“. „Nemohu akceptovat to, že mě někdo vykresluje jako netolerantního člověka, nebo dokonce kriminálníka,“ bránil se.

Jenže podle všeho se za něj vedení společnosti Netflix nepostavilo. Deník DailyMail zveřejnil exkluzivní informaci o tom, že dostal padáka - ačkoliv společnost tvrdí, že kvůli scenáristickým stávkám, které aktuálně sužují Hollywood, ještě stále nebylo učiněno žádné pevné rozhodnutí o obsazení druhé řady Wednesday. Talentovaný mladík, jenž se pyšní nominací na cenu Emmy, tak možná kvůli těmto - prozatím nepodloženým osočením - přijde o svou více než slibně nastartovanou hereckou kariéru...

Fotogalerie
50 fotografií