Tak takhle herečkou a hvězdu seriálu Wednesday rozhodně neznáme! Zatímco v roli morbidní copaté středoškolačky nosila Jenna Ortegová zásadně jenom černé šaty až ke krku, případně bílo-černé pruhované outfity, v reálném životě je to trochu jiný „odvaz“. Na týdnech módy, kde navštívila přehlídku značky Saint Laurent, zvolila odvážné šaty s odhalenými zády, teď na Instagram sdílela fotku v neobvyklém oděvu – v noční košilce.

S popiskem „andělská tvář a já“ sdílela sérii fotografií, které zachycovaly lampičku se šklebící se ďábelskou soškou z antikvariátu – a také selfíčko, na němž Jenna pózovala v průsvitném prádle. A fanoušci byli v šoku. Její štíhlá postava a pohled na vyhublý hrudníček vyvolal obavy u diváků, kteří ji znají jako silnou a sebevědomou Wednesday v seriálu, jenž jí společně s „vyvražďovacími“ horory Vřískot 5 (a brzy i 6) získal celosvětovou slávu.

Video
Video se připravuje ...

„Co to je?!“ Lidé v šoku! New Yorkem se proháněla Věc. Netflix, idh

Mnozí začali okamžitě vyjadřovat své obavy o její zdraví a spekulovali, zda se nemůže jednat o příznaky nějakého vážného onemocnění nebo poruchy příjmu potravy. I když je štíhlost v současném šoubyznysu často vysoce ceněna, je potřeba zdůraznit, že zdraví je mnohem důležitější než vzhled.

Jiní lidé zase poměrně nechutně a oplze komentovali tuto rajcovní momentku, pročež další příznivci této okaté krásky ji bránili a prosili, aby přestali tuto mladičkou dívku sexualizovat. Na druhou stranu, byla to ona, kdo tento snímek dal veřejně na internet, takže musela počítat s rozličnými reakcemi...

Fotogalerie
36 fotografií