První případ nahlásila vyděšená žena (30) už začátkem července. Byla na procházce se psem, když kolem ní několikrát projel mladý muž na elektrickém kole.

„Když ho zahlédla stojícího vedle kola, snažila se mu vyhnout. Přesto k ní muž přistoupil, uchopil ji a začal osahávat na intimních místech. Žena volala o pomoc, bránila se. Poté, co se po něm ohnala vodítkem, ji pustil, nasedl na kolo a ujel,“ popsala útok mluvčí policie Daniela Vlčková.

Nahý v lese

Pak si dal násilník asi pár týdnů „oraz“, protože další nahlášený útok měli policisté až z poloviny srpna. Dívku (18) vyděsil u lesní cesty, kde byl dokonce celý nahý!

„Protože se bála, pro návrat z nákupu šla zcela jinou trasou, obnaženého muže však potkala znovu. Vyděšené dívce se podařilo utéct, přestože, viděla, že ji nějakou dobu pronásledoval na kole,“ uvedla Vlčková. Policisté v té době už velmi intenzivně pachatele hledali.

Pozoroval a ukájel se

Ke třetímu skutku došlo jen po pár dnech. Tentokrát policisty přivolaly dvě mladistvé dívky. Všimly si, že kolem nich několikrát projel muž na kole. Pak sesedl, procházel se, postával opodál a stále je pozoroval. Dívky mu nevěnovaly pozornost, a když z místa odházely, všimly si, že sedí na lavičce a masturbuje.

„Dva dny po ohlášení poslední události kontrolovali policisté obvodního oddělení Český Těšín mladého muže na kole, který odpovídal popisu uváděného všemi poškozenými. Šlo o cizince žijící na druhém břehu řeky Olše," uvedla Vlčková.

Muž svou vinu sice nepopíral, ale značně zlehčoval. „Uvedl, že nechtěl nikomu ublížit, všeho lituje a na veřejnosti se již takového jednání nebude dopouštět,“ doplnila mluvčí. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

VIDEO: Antonín Vorel. Sexuální deviant, kterému nepomohla ani kastrace.

Video
Video se připravuje ...

Antonín Vorel. Sexuální deviant, kterému nepomohla ani kastrace. Pomstil se za všechny ženy Videohub