„Instruoval ji, jak se má fotit nebo natáčet. Během společného videohovoru jí pak přikazoval, že se má sexuálně uspokojovat a co přesně má při tom dělat,“ stojí podle serveru novinky.cz v rozhodnutí soudu. Nechutný mladík měl v telefonu uloženo na 300 fotek a desítky videí vydírané dívky.

Jeho příkazům školačka zcela podlehla a nechala se od něj zmanipulovat i k vlastní sebevraždě. Dívka na stožár skutečně vylezla! Život jí zachránil pud sebezáchovy a strach…

„Poškozenou nabádal a instruoval k tomu, jakým způsobem má spáchat sebevraždu tak, aby si s jistotou vzala svůj život. Psal jí, že skokem ze střechy určitě neumře a ať vyleze na satelitní vysílač, že to je jistota,“ popisovala v rozsudku soudkyně.

Nezná lítost a neřídí se morálkou

Podle pravomocného rozsudku dostal mladík dvouletou podmínku a musí školačce zaplatit 100 tisíc. Podle psychiatrů ale hrozí, že podobné činy bude páchat dál!

„Motivace jeho jednání vyvěrala z disharmonicky se vyvíjející osobnosti, kdy chybí zábrany překračovat pravidla a řídit se morálkou. Je zde riziko, že i v budoucnu bude atakovat hranice zákonných norem. Jedná bez ohledu na možné následky, bez pocitu viny či lítosti,“ napsali psychiatři do posudku.

Dívka skončila v rukou psychiatrů a z otřesných zážitků v době dospívání se bude dlouho vzpamatovávat…

VIDEO: Janu v dětství zneužil cizí muž: "Obviňovala jsem se, ale byl to nesmysl."

Video
Video se připravuje ...

Janu v dětství zneužil cizí muž: "Obviňovala jsem se, ale byl to nesmysl." Redakce Blesk