Tanečnice Arianna Davisová, Crystal Williamsová a Noelle Rodriguezová podaly v Los Angeles žalobu. V ní obviňují zpěvačku Lizzo z neuctivého chování. Stěžují si, že jim Lizzo vytvářela nepřátelské prostředí a nutila je k sexuálně motivovaným praktikám.

Uvedly, že Lizzo je v amsterdamském striptýzovém klubu nutila, aby osahávaly striptérkám prsa, přiměla je, aby chytaly robertky vypuštěné z jejich vagín, a také k pojídání banánů vyčnívajících z vagín účinkujících. Tanečnice prý poslechly ze strachu, že přijdou o práci. Navíc, kdo se večírku ve striptýzovém klubu zúčastnil a byl aktivní, měl pak lepší pracovní podmínky.

Kromě jiného je měla americká zpěvačka slovně urážet, když kritizovala jejich hmotnost a postavy. Sama je přitom na svou figuru pyšná a veřejně podporuje pozitivní přijímání vlastního těla. „Jak Lizzo a její manažerský tým zacházela s účinkujícími, se zdá být v rozporu se vším, co Lizzo veřejně hlásá. V soukromí své tanečníky zahanbuje a ponižuje nezákonnými a naprosto demoralizujícími způsoby,“ řekl pro NBC News právní zástupce tanečnice Ron Zambrano.

Lizzo většinou kritiku na svou osobu nekomentuje, toto nařčení ji ale zvedlo ze židle. „Tyto senzacechtivé příběhy pocházejí od bývalých zaměstnanců, kteří již veřejně přiznali, že jim bylo řečeno, že jejich chování na turné bylo nevhodné a neprofesionální,“ napsala rozzlobená Lizzo na instagram s tím, že tato falešná obvinění jsou neuvěřitelná a pobuřující. Podotkla, že bere svou práci vážně a vždy se snaží dostat ze sebe maximum, aby potěšila své fanoušky. 

„Někdy musím dělat těžká rozhodnutí, ale nikdy není mým záměrem, aby se někdo cítil nepohodlně nebo aby nebyl oceňován jako důležitá součást týmu. Není nic, co beru vážněji, než respekt, který si jako ženy na tomto světě zasloužíme. Vím, jaké to je být každý den zahanbena, a absolutně nikdy bych nekritizovala ani nevyhodila zaměstnance kvůli jeho váze,“ dodala ve svém vyjádření zpěvačka

Obžalobě čelí i vedoucí tanečnice Shirlene Quigleyová, která měla pro změnu s tanečnicemi sdílet své oplzlé sexuální fantazie. Zároveň měla veřejně komentovat jejich panenství či předmanželský sex.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Lizzo je na své tělo hrdá. Instagram

Fotogalerie
74 fotografií