Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vývoj v případu zavražděné holčičky (†10): Soud z vraždy obvinil tři příbuzné

Autor: štt - 
15. září 2023
19:20

Otec, nevlastní matka a strýc čelí obvinění z vraždy desetileté dívenky. Krátce po její smrti na víc než měsíc opustili Anglii. Ihned, jak přistáli na londýnském letišti, je policie zadržela.

Urfan Sharif (41) spolu se svou partnerkou Beinash Batoolovou (29) a bratrem Faisalem Malikem (28) stanou před soudem v Guilfordu. Prokuratura je obvinila z vraždy.

Tělo Sarah Sharifové bylo objeveno 10. srpna v jejím domě ve Wokingu. Předcházející den se zbytek její rodiny narychlo sbalil a odcestoval do Pákistánu. Dle pitevní zprávy dívka opakovaně utrpěla „mnohočetná a rozsáhlá zranění“.

Policie skupinu zadržela na letišti Gatwick, kam přicestovali z Dubaje. Dle deníku Daily Mail let absolvovali v byznys třídě se společností Emirates. Letenky, jejichž cena se pohybuje okolo sto deseti tisíc korun, zarezervovali jen několik dní před odletem.

Kam vyšetřování pokročilo, zatím není známo. Detektiv Mark Chapman pouze vyjádřil upřímnou soustrast všem pozůstalým a dále uvedl, že „jeho tým je odhodlán nadále vést důkladné vyšetřování její smrti“.

Britská média v minulosti uvedla, že vedle dívčina těla se nacházel vzkaz, na který neznámá osoba napsala vrahovo jméno.

Video  Insta Crime Podcast: Dušana Kazdu podezřívali ze satanismu. Starému faráři zarazil sekeru do hlavy  - Jedlička, Čebotareva
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Články odjinud