Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílená rvačka na soutěži ve vaření guláše: Slovenský politik skončil od krve, vyvolal bitku on?

Autor: jel - 
16. září 2023
05:00

Koncem srpna se ve slovenské obci Mojtín pořádala soutěž ve vaření guláše, která se ale pořádně zvrtla. Jednoho z porotců a zároveň kandidáta strany Svoboda a Solidarita (SaS) Miroslava Martinku prý napadli dva muži. Politik skončil na zemi s krvavými šrámy. Další lidé ale tvrdí, že bitku vyvolal právě Martinka.

Soutěž se pořádala 26. srpna. Miroslav Martinka byl na soutěži společně s rodinou a užíval si pěknou atmosféru, ovšem jenom do doby, než došlo k bitce. Slovenské televizi JOJ zaslal anonym video, na němž je vidět rvačka několika lidí, jedním z nich je právě výše zmíněný politik. Anonym redakci tvrdil, že Martinka zaútočil na několik lidí a vyhrožoval jim. 

Podle kandidáta SaS bylo ale všechno jinak. Dva muži prý naopak napadli jeho, když v klidu seděl na židli „Najednou ke mně přistoupili dva chlapi a z neznámých důvodů mě polili pivem a začali mě bít a boxovat do mě,“ řekl politik webu Nový Čas. Muži mu prý také měli nadávat do špíny.

Video  Drsná bitka na soutěži ve vaření guláše  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Martinka uvedl, že útočníky nezná, jeden z nich je ale prý známá firma a pere se na každé akci. Právní kroky ale prý zatím nezvažuje. „Jsem na těch fotkách sice celý krvavý, pořádně mi tam naložili, ale nevím.“

Novému Času se ale ozval i další člověk, který se měl bitky účastnit, a to prý zcela omylem. „Popošel jsem k Martinkovi a řekl mu, že je to hezká volební kampaň, on mě okamžitě udeřil do tváře pěstí,“ sdělil jeden z aktérů. „Když mě počtvrté udeřil, strhl mi tričko přes hlavu a vícekrát mě udeřil do hlavy... Nějak se mi to podařilo ustát a samozřejmě jsem musel v obraně udeřit i já. Ale Martinkovci byli dva. Jeden mi držel ruce zamotané v tričku, druhý mě zezadu a zboku bil,“ tvrdil muž.

Incident vyplaval napovrch krátce poté, co se celým internetem začalo šířit jako lavina video ze šílené potyčky expremiéra Igora Matoviče (OLaNO) a exministra vnitra Roberta Kaliňáka (Směr-SD), kteří se do sebe pustili ve středu před slovenským úřadem vlády.

krapotkin ( 17. září 2023 07:56 )

Nezáviď. Podívejse na českou vládnoucí pakáž.

Moly28 ( 16. září 2023 14:41 )

Blíž to mají k Ukrajině kdyby něco

Moly28 ( 16. září 2023 14:39 )

To jsou dobytci a primitivové.

Celebrity-chachacha ( 16. září 2023 12:13 )

Jsou to ňáký polorusáci?

ANO_travit_psy ( 16. září 2023 09:44 )

V těch Horných Uhrách to žije...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání