Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kulturista v živém vysílání popravil expartnerku: Krátce před smrtí napsala dojemný vzkaz

Autor: rc - 
17. srpna 2023
17:09

V živém vysílání na sociální síti Instagram popravil Nizamu Hećimovićovou její expartner Nermin Sulejmanović. Na internetu navíc sdílel video, v němž uvedl, že zabil další dva lidi. Následně si pak vzal život. Nizama se podle chorvatského deníku ukrývala v domě své tety, kam násilník vtrhl a unesl ji. Žena ve svém posledním příspěvku sdílela dojemný vzkaz o své dceři. 

Bosnu a Hercegovinu šokovala brutální smrt Nizamy Hećimovićové. Jak již Blesk informoval, v pátek ráno se na sociální síti Instagram objevilo video, v němž fitness trenér Nermin Sulejmanović přiložil k čelu své expartnerky zbraň a popravil ji. „Varoval jsem všechny, že k tomu dojde. Už osm dní přede mnou schovává moje dítě,“ uvedl. V pozadí je slyšet pláč malé dcerky.

Na sociální síti navíc publikoval příspěvek, v němž uvedl, že zabil další dva lidi.„Zabil jsem otce a syna. Bůh ví, jak na mě narazili. Zabil jsem svou ženu a další nepřátele. Doufám, že jsem zabil i policistu,“ řekl ve videu.

Po muži bylo vyhlášeno pátrání, ovšem než ho stačili vyšetřovatelé zadržet, spáchal sebevraždu. Ohledně případu se objevily další šokující informace. Chorvatský deník Dalmacija Danas uvedl, že Nizama se před expřítelem schovávala v domě své tety.

Pouhé čtyři dny před vraždou prý obdržela zamítnutí o zákazu přiblížení kvůli domácímu násilí. Skrývala se tak u příbuzné. Násilník ji ale v domě tety našel. Ženu unesl a přitom zranil jejího bratrance. Nizamu pak odvezl do chaty ve vesnici Šibovaci. Brutálně ji zbil a pak zastřelil. Sulejmanović má bohatý trestní rejstřík. Měl být členem zločineckého gangu a měl obchodovat s drogami. Několikrát byl souzen.

V posledním příspěvku na sociální síti Nizama publikovala fotku své malé dcery. Ke snímku napsala, že díky dítěti člověk zapomene na svou minulost a získá „budoucnost, pro kterou stojí za to žít“. 

Video  V neděli krátce po půlnoci se před Národním muzeem pokusil upálit mladík. (2. červenec 2023)  - Městská policie hl. m. Prahy
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání