Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kulturista v živém vysílání zavraždil expřítelkyni: Mordu přihlížela malá dcera!

Autor: fik - 
12. srpna 2023
13:44

Nermin Sulejmanovič z Bosny a Hercegoviny v pátek ráno na Instagramu v živém vysílání před zrakem své malé dcerky zastřelil svou bývalou partnerku. Vrah z domu uprchl a na sociálních sítích sdílel video, ve kterém říká, že zabil další dva lidi. Policie potvrdila, že nejméně další tři lidi byli zraněni. Nermin si před zadržením vzal život. 

Nermin Sulejmanovič podle lokálních médií pracoval jako fitness trenér, ale byl také členem gangu a byl zapleten do obchodu s drogami. V minulosti měl několik problémů se zákonem kvůli rvačkám a násilným činům. Nizama Hećimovićová, jeho bývalá přítelkyně, čtyři dny před brutálním útokem požádala o zákaz přiblížení kvůli domácímu násilí. Úřady jí nevyhověly. 

V pátek ráno se na sociální síti Instagram objevilo znepokojivé video. Nermin na něm expartnerce k čelu přiložil zbraň a vystřelil. Předtím měl matku ještě zbít, informoval deník 24sata. V pozadí videa byl slyšet pláč maličké dcery. „Varoval jsem všechny, že k tomu dojde. Už 8 dní přede mnou schovává moje dítě,“ prohlásil vrah. Následně potvrdil, že holčičku nechal naživu.

Po odvysílané vraždě bylo po pachateli okamžitě vyhlášeno pátrání. Hledaly ho dokonce i speciální jednotky. Z domu měl uprchnout ve vozu značky BMW. Poté na sociálních sítích zveřejnil další příspěvek. V něm tvrdil, že na útěku zabil další dva lidi. Mělo se jednat chlapce s otcem turecké národnosti.

 „Zabil jsem otce a syna. Bůh ví, jak na mě narazili. Zabil jsem svou ženu a další dva nepřátele. Doufám, že jsem zabil i policistu,“ sdělil ve videu. Sulejmanovič měl posléze postřelit svou bývalou tchýni a jejího manžela. Oba nyní bojují o život v nemocnici. Násilníka policie nakonec našla a obklíčila. Než ho strážci zákona stačili zadržet, zastřelil se. 

Video  Pražská policie hledá onanistu. Masturboval před ženou v Řepích. Vyzývá svědky na fotografii, aby pomohli v pátrání.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

strng ( 15. srpna 2023 10:53 )

Kreten zůstane ***m. Některé nasilniky by měli utrácet jak škodnou. Byl by pokoj.Kulturista ,debil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání